O Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Πριγκίπισσα Σαρλήν του Μονακό μας παρουσιάζουν τα δίδυμα νεογέννητα τους: Τον Jacques & την Gabriella!

Το Παλάτι του Μονακό έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό  και της συζύγου του, Σαρλήν, να ποζάρουν με τα δίδυμα μωρά τους, Jacques και Gabriella στο νοσοκομείο του Μονακό, Princess Grace.

 

Οι φωτογραφίες γεμάτες από Χριστουγεννιάτικη διάθεση, δείχνουν το ζεύγος να καμαρώνει χωρίς να παίρνει σχεδόν ποτέ τα μάτια του από τα νεογέννητα παιδιά του, με την πριγκίπισσα Gabriella στα ροζ και τον Πρίγκιπα Jacques με γαλάζιο φορμάκι.


 

Η Γκαμπριέλα γεννήθηκε πρώτη  στις 17:04, και ο Jacques στις 17:06, αλλά είναι ο Jacques που στο  μέλλον θα ανακηρυχθεί Πρίγκιπας του Μονακ , λόγω του κληρονομικού δικαίου  του πριγκιπάτου για τα αρσενικά παιδιά 

 

Λίγο μετά τις 19:30, 42 βολές εκτοξεύθηκαν γύρω από το Μονακό, επιβεβαιώνοντας ότι τα μωρά είχαν γεννηθεί. Ο πρίγκιπας Albert είχε ζητήσει τις 42 βολές, αντί για τις 21 που θα αντιστοιχούσαν για ένα μωρό.

Τα μωρά είναι τα πρώτα δίδυμα στην βασιλική οικογένεια! Ο πρίγκιπας Albert έχει παραδεχθεί ότι δεν ήξερε το φύλο των παιδιών πριν από τη γέννηση: «Είναι μία από τις όμορφες εκπλήξεις που η ζωή μας προσφέρει», είπε.

Πηγή: dailymail.co.uk

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ