Άδωνις Γεωργιάδης για Λαζόπουλο στη Βουλή: ''Αληθεύει ότι έβγαλε 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό;''

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε το πρωί στη Βουλή ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με το εάν ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βγάλει στο εξωτερικό 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την ερώτηση που κατέθεσε στο Κοινοβούλίο, ο Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό τρία εκατ. ευρώ στο εξωτερικό κατά την περίοδο της κρίσης.

Ο κ. Γεωργιάδη μιλώντας χτες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστήριξε, επικαλούμενος δημοσιεύματα τριών διαφορετικών blogs, ότι ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατ. ευρώ. Ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε ως πηγή πληροφόρησης του "τρία πολύ σοβαρά sites" και κάλεσε τον κ. Λαζόπουλο να απαντήσει αν πράγματι έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατ. ευρώ.


"Σήμερα διάβασα σε τρία blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης, Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης. Περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αν διάβασα σωστά", δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Άδωνις Γεωργιάδης.

"Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, θα κάνω ερώτηση στη Βουλή για αυτό"», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ