2 εκ. δολ. στον δρόμο από χρηματοαποστολή! Πανικός από περαστικούς που έπεσαν με τα μούτρα να τα μαζέψουν! (εικόνες - βίντεο)

Δύο  εκατομμύρια δολάρια σε χαρτονομίσματα έπεσαν σήμερα στο Χονγκ Κονγκ από ένα θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής, όταν άνοιξε κατά λάθος η πόρτα του αυτοκινήτου  με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος στο δρόμο όταν οι οδηγοί σταμάτησαν τα αυτοκίνητα άρχισαν να μαζεύουν … χαρτονομίσματα.

Οι εικόνες από τις τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν τους περαστικούς που έτρεχαν να μαζέψουν τα χιλιάδες δολάρια από τον  δρόμο.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί  οπλισμένοι, με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, αναπτύχθηκαν στο σημείο για να αποκλείσουν την περιοχή.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός του βαν ολοκλήρωσε τη διαδρομή του, διάρκειας 30 λεπτών, χωρίς να καταλάβει ότι η πίσω πόρτα του οχήματος ήταν ανοικτή και ότι κιβώτια που περιείχαν χρήματα έπεφταν στο δρόμο. Όταν ο οδηγός  έφθασε στον προορισμό του διαπιστώθηκε ότι η πόρτα είχε ανοίξει, δήλωσε  ο διευθυντής της αστυνομίας και τόνισε  ότι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα βασιζόμενη στους σειριακούς αριθμούς των χαρτονομισμάτων.

«Κάθε πολίτης που θα βρει τα εν λόγω χαρτονομίσματα οφείλει να τα παραδώσει στην αστυνομία όσο το δυνατόν συντομότερα, σε αντίθετη περίπτωση θα διαπράττει κλοπή που επισύρει ποινή κάθειρξης έως και 10 έτη» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: bbc.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ