Icehotel: Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο φτιαγμένο από πάγο στον Αρκτικό Κύκλο!(Φωτό - Βίντεο)

Υπάρχουν και τέτοια ξενοδοχεία. 

 

Βρισκόμαστε στο Icehotel στο Jukkasjarvi της Σουηδίας, ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο, που, όπως λέει το όνομά του, είναι κατασκευασμένο από πάγο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ξενοδοχείου το Icehotel "Είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου που χτίστηκε από χιόνι και πάγο". Πρόκειται για ένα προστατευόμενο έργο τέχνης από τη σουηδική κυβέρνηση.

Η δημοτικότητά του ανέβηκε, μάλιστα ο ίδιος ο βασιλιάς της Σουηδίας το επισκέφθηκε το Μάρτιο του 1992 και από τότε ο ίδιος και η οικογένειά του έδωσαν το "παρών" σ' αυτό αρκετές φορές. Φέτος το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του για 25η σεζόν στις 12 Δεκεμβρίου.

Τουλάχιστον 50.000 επισκέπτες κάθε χρονιά επισκέπτονται το Icehotel για να το δουν και να "βιώσουν" την ξεχωριστή εμπειρία που τους προσφέρει, 200 χιλιόμετρα μακριά από τον Αρκτικό Κύκλο.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο καλούνται να δημιουργήσουν τα πιο ευφάνταστα σχέδια τους για την κατασκευή κάθε μιας από τις σουίτες.

Το Icehotel θα διαθέτει ακόμα το δημοφιλές Icebar, ένα γκουρμέ εστιατόριο και ένα θέατρο, ενώ θα διοργανώνονται για τους επισκέπτες δραστηριότητες, όπως εκδρομές με snowmobile, έλκηθρο με σκύλους και σκι.

Πηγή: huffingtonpost.gr

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (Sweden's IceHotel Is Real, But It Looks Like A Disney Fantasy) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ