Θρίλερ με ψαρά που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία - Γεμάτη δηλητηριώδη φίδια η πλησιέστερη ακτή που την έλεγαν "Παραδεισένια"!

Έπιασε με μεγάλο αγκίστρι τον ενάμιση μέτρου καρχαρία, τον ανέβασε στην ψαρόβαρκά του και εκεί ο καρχαρίας του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι..

Σε νοσοκομείο της Μελβούρνης νοσηλεύεται ένας ψαράς που τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση καρχαρία. Μόνο που η επίθεση αυτή ήταν λίγο ασυνήθιστη. Ο ψαράς έπιασε με μεγάλο αγκίστρι τον ενάμιση μέτρου καρχαρία, τον ανέβασε στην ψαρόβαρκά του και εκεί ο καρχαρίας του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι.

Και το χειρότερο... ο ψαράς δεν μπορούσε να βγει έξω στην πλησιέστερη ακτή γιατί στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν αμμόλοφοι όπου βρίσκουν καταφύγιο πολλά δηλητηριώδη φίδια.

Κατάφερε, λοιπόν, να πάει σε μια μακρινή παραλία όπου τον παρέλαβαν άνδρες των Πρώτων Βοηθειών για την αρχική νοσηλία πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Και να φανταστεί κανείς ότι δέχθηκε την επίθεση ανοικτά της παραλίας με τα φίδια, που έχει το όνομα... Παραδεισένια Ακτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ