Good Νews : Δύο διάσημοι Έλληνες υποψήφιοι για τις Χρυσές Σφαίρες 2015 στις 11 Ιανουαρίου - Ποιοι είναι;

Το Hollywood Foreign Press Association, αποκάλυψε τελικά τις υποψηφιότητες για τον επερχόμενο 72ο διαγωνισμό στις Χρυσές Σφαίρες και οι Έλληνες έχουν εξέχουσα θέση.

 Μεταξύ διάσημων υποψήφιοτήτων της φετινής χρονιάς είναι η Τζένιφερ Άνιστον, και ο Ελληνογάλλος μουσικός συνθέτης, Αλέξανδρος Ντεσπλάτ.

Η Άνιστον είναι υποψήφια ως καλύτερη ηθοποιό, για την απόδοσή της σε μία δραματική ταινία με τον τίτλο”Cake”.Εκεί υποδύεται μια ανεξάρτητη γυναίκα με πολλούς εθισμούς που ζει σε διαρκή πόνο, ο οποίος οφείλεται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε βιώσει στο παρελθόν και την ακολουθεί και στο σήμερα.


Η Άνιστον υπέστη μια φυσική μεταμόρφωση για το ρόλο, ώστε να ενσαρκώσει πραγματικά, τον πόνο του χαρακτήρα που απεικονίζει.Ο Ντεσπλάτ, ήταν υποψήφιος για το καλύτερο μουσικό συνθέτη, χάρη στο έργο του σχετικά με το soundtrack της ταινίας, “The Game”.Η τελετή θα λάβει χώρα στις την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, στο Beverly Hilton Hotel, ενώ θα μεταδοθεί στο NBC, στις 5-8 μμ (ΡΤ), και στις 8-11 μμ (ET).

Πηγή: hollywood.greekreporter.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ