Norman Atlantic: Τραγωδία δίχος τέλος - Ταυτοποιήθηκε και 4ος Έλληνας νεκρός - Η λίστα με τους 9 Έλληνες που αγνοούνται

Συνεχίζεται το θρίλερ με το Norman Atlantic, καθώς, εδώ και λίγη ώρα έχει υπάρχει η πληροφόρηση πως ένας ακόμη Ελληνας είναι νεκρός.

Οι ελληνικές αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία του, ενώ, έχει ειδοποιηθεί η οικογένειά του και οδεύει προς Ιταλία για να προχωρήσουν στη θλιβερή διαδικασία της αναγνώρισης.

Πρωτοφανές μπέρδεμα από τις ιταλικές αρχές

Άνευ προηγουμένου είναι το κομφούζιο που έχουν προκαλέσει οι ιταλικές αρχές στη διαχείριση της τραγωδίας του Norman Atlantic! 

Πιο συγκεκριμένα, τώρα κάνουν λόγο για δέκα νεκρούς και όχι 11 όπως είχαν αναφέρει νωρίτερα. Ενώ νέος αριθμός των αγνοούμενων είναι 18 με τους 9 να είναι Ελληνες. Μάλιστα το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Μόλις έγινε γνωστός ο νέος αριθμός των νεκρών που ανακοίνωσαν οι Ιταλοί οι ελληνικές αρχές με επίσημο διάβημά τους να ζητούν από την ιταλική πλευρά να αποστείλει τα πλήρη και τελικά στοιχεία προκειμένου να μπει ένα τέλος στο δράμα που ζουν συγγενείς τους θυμάτων και των αγνοούμενων.

Τα στοιχεία εννέα Ελλήνων που επέβαιναν στο πλοίο ''NORMAN ATLANTIC'' και φέρονται ως αγνοούμενοι, ανακοίνωσε πριν από λίγο το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Λιμενικού οι εννέα αγνοούμενοι είναι οι:

1. ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 
2. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
3. ΤΣΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 
4. ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
 
5. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
 
6. ΣΑΓΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 
7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
8. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 
9. ΣΟΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ