Τι αλλαγές θα επιφέρει στα οικονομικά, τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο; Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιανουαρίου 2015, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και του έρωτα, πέρασε σε ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια, το ζώδιο του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου του ίδιου έτους. 

Το πέρασμά της από αυτό το προοδευτικό ζώδιο, μπορεί να μας κάνει ίσως πολύ πιο ανεξάρτητους στις ερωτικές μας σχέσεις, να μην καταλαβαίνει και πολλά από έννοιες όπως ζήλεια, εξάρτηση ή συμβατικές σχέσεις, αλλά μας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς, ενώ  ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες, που γίνονται για έναν καλό σκοπό.

Το διάστημα αυτό λοιπόν όλοι θα γίνουμε πιο φιλικοί και ανοιχτοί, γεγονός που θα δημιουργήσει νέες φιλίες, που ακόμα και αν δεν έχουν διάρκεια, θα μας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Η Αφροδίτη που σχετίζεται με τον έρωτα, στο ζώδιο που κυβερνά ο Ουρανός, προκαλεί επίσης πολλές ξαφνικές σχέσεις και κεραυνοβόλους έρωτες ενώ μπορεί να μετατρέψει πολλές φιλικές σχέσεις σε ερωτικές.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και τα ζωδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες).

Ήλιος τετράγωνο με Ουρανό

Στις 3 Ιανουαρίου επίσης, και ώρα 10:40, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Μια όψη ανατρεπτική, που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια σκάνδαλα και αποκαλύψεις, που θα έχουν ως αποτέλεσμα να διαταραχθούν πολλές σχέσεις, όχι μόνο σε κοσμικό επίπεδο, αλλά ακόμα και σε προσωπικό. Προσοχή χρειάζεται επίσης στις μετακινήσεις, καθώς η όψη αυτή συνδέεται με πολλά ατυχήματα. Η όψη αυτή θα μας επηρεάζει μέχρι τις 5/1.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού  (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3/1, 3/3, 4/7 και 6/10.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν απο την νέα θέση της Αφροδίτης  στον Υδροχόο, αλλά και το τετράγωνο Ήλιου -Ουρανού; 

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια! 

Κριός

Φίλε Κριέ, από τις 3 μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου, από όπου θα τονίσει την κοινωνικότητά σου και θα σου φέρει ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν πολλά οφέλη, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, ένας νέος έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί, ενώ δεν αποκλείεται και να μετατραπεί μια φιλική σχέση σε ερωτική. Στα επαγγελματικά σου, το διάστημα αυτό θα υπάρξουν νέες προοπτικές με πολύ καλά εισοδήματα. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην κάνεις επιπόλαιες αλλαγές, ειδικά μέχρι τις 5 του μήνα, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 3/1, δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα. 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, περνάει στις 3 Ιανουαρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου, καθώς οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν και θα μπορέσεις εύκολα να κατακτήσεις μια ανώτερη θέση. Αν ανήκεις στους Ταύρους που ψάχνουν νέες προκλήσεις, είναι πολύ πιθανό τώρα να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και επιπλέον υπόσχεται μεγάλα κέρδη. Σε κάθε περίπτωση, η Αφροδίτη θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητά σου, καθώς θα γεμίσεις το χρόνο σου με ευχάριστες δραστηριότητες. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, που διαμορφώνεται στις 3 Ιανουαρίου, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, μπορεί ωστόσο να επιφέρει κάποιες ανατροπές σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 3 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα θετικό διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να μελετήσεις θέματα που σε απασχολούν και να αποκτήσεις μια νέα αντίληψη για τη ζωή. Το εξωτερικό, η επαφή με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα και αντιλήψεις, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά ερεθίσματα, που με τον καιρό μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, ίσως η γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό, εξελιχθεί σε μια σημαντική σχέση. Αν πάλι διατηρείς ήδη ένα δεσμό, αυτό το διάστημα θα αποφασίσεις να τον επισημοποιήσεις. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να επιφέρει την διάλυση μιας μακροχρόνιας φιλίας ή κάποιες απώλειες στα οικονομικά σου. 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 3 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου και κυρίως οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους, οι οποίες χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη ανήκει στους ευεργέτες πλανήτες, ίσως ανακαλύψεις νέους τρόπους για να καλύψεις επείγουσες εκκρεμότητες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει η πώληση ενός ακινήτου που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις τα χρέη σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί επίσης την ερωτική σου ζωή, που πρόκειται να γίνει πιο φλογερή αυτό το διάστημα, ενώ μπορεί να σου φέρει ένα νέο έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος, ή και την αποκατάσταση μιας παλιάς σχέσης. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά προσοχή στα επαγγελματικά σου και στις σχέσεις σου με συνεργάτες, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα επεισόδια. 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 3 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνά στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό οι προσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν περισσότερο και θα επιδιώξεις να αποκτήσεις μια καλύτερη επικοινωνία, όχι μόνο με το σύντροφό σου, αλλά και με άλλα άτομα που σε ενδιαφέρουν ή ακόμα και με το συγγενικό σου περιβάλλον. Η περίοδος αυτή προσφέρεται μάλιστα για να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις ένα πιο αρμονικό περιβάλλον. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Λέοντες, τώρα μπορείς να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο, που θα σε καλύπτει και πνευματικά. Επιπλέον, η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να μην σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, ίσως όμως ανατρέψει κάποια σχέδιά σου.  

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, για να κάνει την καθημερινότητά σου πιο όμορφη, αλλά και να σε βοηθήσει να πετύχεις μια επαγγελματική διάκριση. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο η δουλειά σου θα αποτελέσει πηγή χαράς, αφού θα διαπιστώσεις ότι αποδίδεις πολύ καλύτερα μέσα στο αρμονικό κλίμα που επικρατεί, ενώ δεν αποκλείεται ένα φλερτ που θα αναπτυχθεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, να πάρει σοβαρές διαστάσεις. Σημαντική βελτίωση αναμένεται και στις αποδοχές σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου ή να κάνεις μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σου. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, δεν είναι αρνητικό για σένα, αφού σου δίνει την ευκαιρία να αποκοπείς οριστικά από οτιδήποτε σε επηρεάζει αρνητικά. 

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 3 Ιανουαρίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να δεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, αλλά και να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου, προκειμένου να κερδίσεις έξτρα κέρδη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ζυγούς, η σχέση σου μπορεί να επισημοποιηθεί αυτό το διάστημα, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία σύντομα θα εξελιχθεί σοβαρά. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης πιθανή. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, που διαμορφώνεται στις 3 Ιανουαρίου, καθώς μπορεί να προκαλέσει σοβαρές εντάσεις στις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον. 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στις 3 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου στο οικιακό σου περιβάλλον, το οποίο θα ανανεώσεις και θα καλλωπίσεις με το προσωπικό σου γούστο. Αν ανήκεις στους Σκορπιούς που ετοιμάζονται να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια, η αναζήτηση του κατάλληλου σπιτιού και η επίπλωσή του θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Η Αφροδίτη, που κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, θα σου φέρει ένα νέο έρωτα με σοβαρές προοπτικές. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που συνιστά να εντείνεις την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα και στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους, ώστε να αποφύγεις λάθη και δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 3 Ιανουαρίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Πρόκειται για μια διέλευση που τονίζει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και σου δίνει την ευκαιρία να αναμιχθείς με πολλά πρόσωπα που σου ταιριάζουν, αλλά και να κάνεις κάποιες ευχάριστες, έστω και σύντομες αποδράσεις, που θα σε ανανεώσουν. Το διάστημα αυτό θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και δεν αποκλείεται να κάνεις σημαντικές γνωριμίες, που μπορούν να έχουν και αισθηματικές προεκτάσεις, στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου τα οποία αυτό το διάστημα θα αποτελέσουν και πηγή χαράς. Το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Ουρανό την ίδια μέρα, συνιστά να προσέχεις τα οικονομικά σου, καθώς ίσως σε παρασύρει σε παράλογες σπατάλες. 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 3 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, καθώς διευκολύνει τη ροή των εσόδων σου και παράλληλα σου φέρνει ευκαιρίες για νέες πηγές, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνάει τον τομέα της καριέρας σου, το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για την επαγγελματική σου αναρρίχηση. Στον αισθηματικό τομέα, η διέλευση αυτή φέρνει μια νέα σταθερότητα στις σχέσεις σου, αλλά και ένα νέο έρωτα, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Ωστόσο, το ερχόμενο τριήμερο προσοχή συνιστά το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τον Ουρανό, καθώς μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον. 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, στις 3 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά ευχάριστο για σένα, καθώς η Αφροδίτη σου χαρίζει αυξημένη γοητεία και δημοτικότητα, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και περιζήτητο. Αυτό σημαίνει ότι οι ευκαιρίες για ρομαντικές σχέσεις θα είναι αυξημένες αυτή την περίοδο και δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς στις ερωτικές προκλήσεις, που θα παρουσιαστούν. Αν βέβαια διατηρείς ήδη μια σταθερή σχέση, τίποτα δεν θα αποσπάσει την προσοχή σου από τον σύντροφό σου και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρεις και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Μεγάλη εύνοια αναμένεται και από ταξίδια, που θα γίνουν για ψυχαγωγικούς λόγους. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, γεγονός που δεν σε επηρεάζει αρνητικά, συνιστά όμως να είσαι πιο συγκρατημένος στα λόγια σου. 

Ιχθύες

Φίλε Ιχθύ, στις 3 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 του μήνα. Η διέλευση αυτή σου δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη απομόνωση, καθώς μετά από μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας, είναι λογικό να χρειάζεσαι χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Επιπλέον, ένα ήρεμο περιβάλλον θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς την μέχρι τώρα πορεία σου και να σχεδιάσεις καλύτερα τα επόμενα βήματά σου. Η αυξημένη έμπνευση που διαθέτεις αυτό το διάστημα, μπορεί επίσης να σε ωθήσει στη συγγραφή ενός έργου, που θα έχει μεγάλη ανταπόκριση. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου, τα οποία ίσως υποστούν σημαντικές απώλειες.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ