Φωτογραφίες & βίντεο από την προσαγωγή σιδηροδέσμιου του Χριστόδουλου Ξηρού στον Εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα,  οδηγήθηκε συνοδευόμενος από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας λίγο μετά τις 17:30 της Κυριακής ο Χριστόδουλος Ξηρός.
 

Ο 57χρονος, Χριστόδουλος Ξηρός μετήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για τον βαρύ οπλισμό που βρέθηκε στο σπίτι που χρησιμοποιούσε το τελευταίο διάστημα.


Ο Ξηρός, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο στην Ανάβυσσο, βγήκε από τα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής στις 17:21, ενώ ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τον βαρύ οπλισμό που βρέθηκε στο κρησφύγετο απάντησε: «Δεν μιλάω με νενέκους της τρόικας».

Επίσης λίγο πριν οδηγηθεί στο εισαγγελικό γραφείο όπου τον αναμένουν δύο εισαγγελείς ο Χριστόδουλος Ξηρός φώναξε: «αντίσταση στην τρόικα, δεν θα μας σώσει κανένας σωτήρας».


Νωρίτερα στην Αντιτρομοκρατική τον επισκέφθηκε ο δικηγόρος του κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης και εξερχόμενος δήλωσε ότι ο Ξηρός δεν ήθελε να συλληφθεί βράδυ, για να μην γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, καθώς δεν είχε πρόθεση να χρησιμοποιήσει το όπλο του.


Πρόσθεσε δε ότι ο πελάτης δήλωσε πως δεν είναι τζιχαντιστής και γι αυτό τον λόγο δεν ήθελε να συμπλακεί με αστυνομικούς.

 

Πηγή φωτογραφιών: newsit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ