Ο Αλεξ Κάλας ανέλαβε τον Άρη - Ο Ελληνοαμερικανός που έχει όνειρο να βγάλει τους Θεσσαλονίκεις από το αδιέξοδο!

Ο Αλεξ Κάλας θα είναι το αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν...
 

Μετά το τέλος της συνάντησης ανάμεσα στους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη και των εκπροσώπων του ομογενούς επιχειρηματία -αργά το βράδυ της Δευτέρας- αποφασίστηκε να δοθεί το «τιμόνι» στον Κάλας και τους συνεργάτες του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από πολύωρη σύσκεψη όλων των θεσμικών φορέων του ΑΡΗ και έπειτα από ενδελεχή εξέταση των προτάσεων που κατατέθηκαν σχετικά με την ανάληψη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, με την σύμφωνη γνώμη των φορέων, ανακοινώνει την ανάθεση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον κ. Άλεξ Κάλας.

Η συνολική απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου μας και έχει ως στόχο την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που το επιβάλλει η Ιστορία της».

Who is Who

Αυτός είναι ο Αλεξ Κάλας, κατά κόσμον, Κοσμάς Καλαϊτζίδης! Ο αδερφός του προπονητή του Αρη, που πρόσφατα εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ποδοσφαιρική ομάδα των κιτρίνων, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ και είναι λάτρης του αθλήματος.

Αυτοδημιούργητος, χρόνια εγκατεστημένος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δεν κρύβει τη νοσταλγία του για τη μητέρα Ελλάδα. Η νοσταλγία αυτή ήταν που τον έκανε να προσεγγίσει το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Πανσερραϊκό, μια κίνηση η οποία όμως δεν ευδοκίμησε. Η ενασχόληση του αδερφού του με τον Αρη, του άναψε και πάλι τη φλόγα! Εφόσον η ομάδα επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ο Κοσμάς Καλαϊτζίδης, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει το deal.

Αυτό, ασφαλώς, δεν σημαίνει πως θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση, στη Θεσσαλονίκη. Αλλωστε οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όντας ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων σε Μαϊάμι, Σικάγο και Ν. Υόρκη, δεν του επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Η επένδυση στον Αρη όμως θα του δώσει την ευκαιρία για μία επιπλέον αφορμή επικοινωνίας με την Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται.   

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ