Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ - Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ - «Γλυκόπικρες» εντυπώσεις στους Πρωταθλητές

Ο Ισπανός προπονητής πρόκειται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού με τον διάδοχό του να προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού. Άλλωστε οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους.

Όπως διέρρευσε αργά το απόγευμα της Τρίτης οι δύο πλευρές είχαν μία νέα επαφή με την πειραϊκή ΠΑΕ να κάνει γνωστές τις προθέσεις της προς τον Ισπανό. Ελλείψει χρόνου -εφόσον οριστικοποιηθεί απόψε επίσημα η αποχώρησή του ο ερυθρόλευκος κόουτς δεν θα είναι στο παιχνίδι με τον Φωστήρα- ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι ο άνθρωπος που θα κοουτσάρει την ομάδα στο Κύπελλο.

Στο Λιμάνι επιμένουν πως θα πάνε για ξένο προπονητή. Στον Ολυμπιακό είναι σε συζητήσεις με τουλάχιστον τρεις υποψηφίους και φαίνεται πως η υπόθεση του επόμενου τεχνικού έχει μπει σε καλό δρόμο. Πιθανότατα με την Ξάνθη να είναι στον πάγκο ο νέος προπονητής. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον Μίτσελ:

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον Μίτσελ για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ