Τι χρώμα να βάψω δωμάτιο μου; 7 χρήσιμα βήματα για να βρείτε το σωστό χρώμα!

«Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο μου» είναι ένα ερώτημα που έχουμε κάνει όλοι μας, πριν πάμε στο κατάστημα με τα χρώματα. Μετά, είναι ακόμα χειρότερα! Σύγχυση -υπάρχουν 96 διαφορετικά μπλε-Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, να είστε βέβαιοι.

Τα χρώματα είναι διαφορετικά στο χρωματολόγιο και δείχνουν διαφορετικά στον τοίχο!

Τα πάντα- από το φωτισμό, μέχρι το χρώμα των επίπλων- μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Το καλύτερο κόλπο είναι να μπορέσετε να δοκιμάσετε το χρώμα σε ένα μεγάλο μέρος του τοίχου ή σε ένα μεγάλο χαρτόνι που θα βάψετε!

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε:

Αποφασίστε σχετικά με ένα χρώμα βαφής, στο τέλος.
Περιμένετε μέχρι να σχεδιάσετε το δωμάτιό σας, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων και υφασμάτων που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Αποφασίστε πώς σκοπεύετε να τα  τοποθετήσετε στο χώρο, πριν καν σκεφτείτε για το χρώμα βαφής.

Εξετάστε τα άλλα μέρη του δωματίου.
Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επιλέγοντας ένα χρώμα βαφής, μια καλή ιδέα για να ξεκινήσετε να βλέπετε χρώματα είναι να επιλέξετε γκάμα χρωμάτων που υπάρχουν ήδη στο χώρο! Χρώματα που έχουν τα χαλιά ή οι κουρτίνες σας, τα ριχτάρια, το πάτωμα.

Δοκιμάστε σε μικρότερο χώρο.
Το χρώμα που ένα δωμάτιο είναι βαμμένο είναι μια σημαντική επιλογή. Ναι, επιδιορθώνεται, αλλά είναι αρκετά μεγάλη αναστάτωση, έτσι ώστε είναι προτιμότερο να έχετε πάρει τη σωστή απόφαση από την αρχή! Αν δεν είστε απολύτως σίγουροι, βάψτε ένα μικρότερο χώρο με το ίδιο χρώμα στο σπίτι, όπως το μπάνιο ή ένας διάδρομος.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ - Infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ