Project Jewel: Τα πρώτα σχέδια του φουτουριστικού αεροδρομίου της Σιγκαπούρης - Το Changi Airport είναι στ’ αλήθεια «κόσμημα»!

To αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης αναδομείται και επεκτείνεται, ενώ τα πρώτα σχέδια του πρότζεκτ μας φέρνουν πιο κοντά στο Μέλλον!

 Έχει ανακοινωθεί επίσημα πλέον ότι οι εργασίες κατασκευής είναι σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, με την επώνυμη εταιρεία Μοσέ Σαφντί να ολοκληρώνει το σχεδιασμό  μιας εντυπωσιακής νέας προσθήκης. Mε τίτλο «Project Jewel», η ανάπτυξη αυτή θα μετατρέψει το βασικό αεροδρόμιο της πόλης σε ένα δημόσιο χώρο συλλογής γεμάτο με κήπους, καταστήματα λιανικής πώλησης και ψυχαγωγίας.

Στρατηγικά τοποθετημένο στην καρδιά του υφιστάμενου σχεδίου, το έργο 134.000 τετραγωνικών μέτρων, έχει σχεδιαστεί ως προορισμός από μόνος του, αυξάνοντας την ελκυστικότητα της Σιγκαπούρης ως ένα φιλόξενο τόπο στάσης. 

«Αυτό το έργο επαναπροσδιορίζει και επανεφευρίσκει το τι ακριβώς μπορεί να είναι τα αεροδρόμια. Το νέο πρότυπο αεροδρομίου αντιπροσωπεύεται τώρα από το  Changi jewel και έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα ποικίλο και ουσιαστικό τόπο συνάντησης που χρησιμεύει ως πύλη προς την πόλη της Σιγκαπούρης και όλη τη χώρα , συνδυάζοντας το εμπόριο και τις υπηρεσίες που αυτό προσφέρει με τα αξιοθέατα και τους κήπους για τους επιβάτες, καθώς και την πόλη γενικότερα », εξήγησε ο αρχιτέκτονας Moshe Safdie.

Εκπληκτικά design και φουτουριστικά σχέδια, πληθώρα υπηρεσιών και ψυχαγωγίας και απίστευτη αρχιτεκτονική, όλα αυτά θα υπάρχουν στο νέο πρότυπο του αεροδρομίου. Δείτε τις πρώτες εικόνες του λοιπόν που αποδεικνύουν οτι το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης θα είναι πραγματικά ένα "κόσμημα" !

Πηγή: designboom.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ