Μάρκους Μπεργκ, η goal machine του Παναθηναϊκού: Έφτασε τα 21 γκολ σε 42 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα! (βίντεο)

Από τον περασμένο Μάρτιο είχε να κάνει χατ τρικ με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος βέβαια είχε πετύχει τέσσερα γκολ στην διάρκεια της φετινής σεζόν αλλά αυτό ήταν για το Europa League κόντρα στην Μίντιλαντ.

Με τα τρία γκολ που σημείωσε κόντρα στον Εργοτέλη την Κυριακή ο Σουηδός έφτασε τα πέντε συνολικά φέτος στο πρωτάθλημα αλλά μόλις σε επτά εμφανίσεις του καθώς μην ξεχνάμε ότι έλειψε για αρκετό διάστημα λόγω του τραυματισμού του την πρώτη αγωνιστική.

Τα τρία τέρματα αυτά όμως ήταν αρκετά για να ανεβάσουν το ποσοστό του σκοραρίσματος όσον αφορά το πρωτάθλημα στο ποσοστό του 50% με τον Σουηδό να έχει βρει δίχτυα 21 φορές σε 42 εμφανίσεις κάτι το οποίο σημαίνει ότι ανά δυο ματς πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ.

Παράλληλα με αυτά τα τρία τέρματα και τα 21 συνολικά στο πρωτάθλημα ο Μπεργκ ξεπέρασε την πρώτη πενηντάδα των σκόρερ του Παναθηναϊκού και βρίσκεται στην 42η θέση ενώ θέλει άλλα έξι για να μπει και στην πρώτη τριαντάδα. Την ίδια ώρα το "κανόνι" του Παναθηναϊκού με τις 42 εμφανίσεις του βρίσκεται στην 176η θέση τις σχετικής λίστας με τις συμμετοχές.

Πηγή; Sport24.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ