Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της Επικρατείας: Εκπλήξεις στη ΝΔ - Επικεφαλής ο Κ. Τσουκαλάς στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. 

 

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή στο Mega σημείωσε ότι δεν θα είναι στο Επικρατείας, αλλά θα παραμείνει ενεργός πολιτικά στη θέση που είχε ως σήμερα δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά.

Τα ψηφοδέλτια Επικρατείας των περισσότερων κομμάτων ανακοινώνονται εντός της ημέρας καθώς η χώρα εισέρχεται στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ θα είναι ο πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς. Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες Νο 2 του ψηφοδελτίου θα είναι ο Δημήτρης Σταμάτης και στην τέταρτη θέση ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, ενώ αναζητείται μια γυναίκα για την τρίτη θέση. 

Ωστόσο εκτός του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ αναμένεται να βρεθεί και ένας άλλος πρωθυπουργικός σύμβουλος, ο Σταύρος Παπασταύρου καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο Πρωθυπουργός ξεκινάει από σήμερα διήμερη περιοδεία σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία ενώ στις 19.00 θα μιλήσει σε Συνεδριακό Κέντρο ξενοδοχείου στα Γιάννενα. Αύριο την ίδια ώρα θα μιλήσει σε Δημοτικό Κινηματογράφο στο Αγρίνιο.

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Τσουκαλάς θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος θα μιλήσει τη Δευτέρα σε στελέχη των μαζικών κοινωνικών κινημάτων, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο στις 18:30.

Ο Στ. Θεοδωράκης ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού από τη Λάρισα. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, βραβευμένος, όπως αναφέρει το Ποτάμι, ως ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός στον κόσμο.

Ο Γ. Παπανδρέου θα μιλήσει στις 18:00 στη Λαμία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ