Σάλος στην Κολομβία: Διοργανώνουν καλλιστεία ''Μικρή Μις Στρινγκ'' με 8χρονα που φοράνε προκλητικά μαγιό!

Ο τίτλος των Καλλιστείων είναι η «Μικρή Μις Στρινγκ» και κρίνοντας από το ρούχο με το οποίο θα γινόταν ο διαγωνισμός θα περίμενε κανείς να πρόκειται για διαγωνισμό ενηλίκων. Στην περίπτωση αυτή όμως διαγωνιζόμενα ήταν οκτάχρονα κοριτσάκια ντυμένα με αποκαλυπτικά μαγιό.

Ο διαγωνισμός αυτός προκάλεσε σάλο στην Κολομβία, σε μια χώρα η οποία έχει διαδοχικά κρούσματα παιδικής πορνείας. Αγανάκτηση σάρωσε τα κοινωνικά δίκτυα, δύο ημέρες μετά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

«Εγώ ποτέ δεν ενθάρρυνα τα κορίτσια σε ακατάλληλες ή χυδαίες στάσεις. Εμείς απλά θέλουμε να προωθήσουμε την άμυνα του οργανισμού, την περιποίηση του σώματος» ανέφερε ο Ρότσιο Γκαλεάνο, δήμαρχος της πόλης, σημειώνοντας ότι τα ανήλικα κορίτσια συμμετείχαν καθώς οι διοργανωτές είχαν λάβει τη γονική συναίνεση.

Απόλυτα αντίθετη με αυτή την πρωτοβουλία, είναι η επικεφαλής των υπηρεσιών προστασίας για τα παιδιά, Κριστίνα Πλάζες. Χαρακτήρισε το διαγωνισμό «ντροπή», που προκαλεί μια «συνολική παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών».

Για τους γονείς τόνισε πως είναι φρικτοί και ανεύθυνοι που επέτρεψαν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο διαγωνισμό η Κριστίνα Πλάζες ανακοίνωσε την πρόθεσή της «να επανεξετάσει την υπόθεση με τους δικηγόρους για να καθορίσουν τις κατάλληλες ενέργειες» εναντίον των διοργανωτών του διαγωνισμού, των χορηγών αλλά και των γονέων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ