Story: 22χρονος πάλευε επί ώρες με τα κύματα μέχρι να διασωθεί από κρουαζιερόπλοιο (βίντεο)

Τύχη βουνό, μέσα στην ατυχία του είχε ένας 22χρονος στο Μεξικό. Ταξίδευε με κρουαζιερόπλοιο, έπεσε στη θάλασσα στα ανοικτά των ακτών της πόλης Κοζουμέλ στο Μεξικό, κανείς δεν το αντιλήφθηκε, κολυμπούσε επί ώρες στα φουρτουνιασμένα νερά και εντοπίστηκε τυχαία από άλλο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο τον διέσωσε.

Τον 22χρονο τον άκουσε να φωνάζει από τη θάλασσα ένας επιβάτης του δεύτερου πλοίου. Σύμφωνα με το αμερικανικό ABC News, ο 22χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν ακόμη γνωστά, έπεσε στη θάλασσα για άγνωστο λόγο από το πλοίο της Royal Caribbean κατά τις πρωινές ώρες της 8ης Ιανουαρίου.

Ο επιβάτης που τον άκουσε, Σκοτ Κάμπελ, μιλώντας στο ABC είπε ότι ενώ βρισκόταν μαζί με την κόρη του σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου άκουσε τον άνδρα να καλεί σε βοήθεια. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την κραυγή… "Κάποιος να με βοηθήσει"» είπε ο Κάμπελ.

Μια εκπρόσωπος της Disney επιβεβαίωσε ότι το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic περισυνέλεξε έναν επιβάτη ο οποίος είχε πέσει στη θάλασσα από άλλο κρουαζιερόπλοιο στις 8 Ιανουαρίου, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες που κολυμπούσε ο ναυαγός στα φουρτουνιασμένα νερά.

Το βίντεο της διάσωσης δείχνει τον άνθρωπο να κολυμπά μέσα στα κύματα προσπαθώντας να φτάσει σε μια πορτοκαλί σωσίβια λέμβο που προφανώς ξεκίνησε από το πλοίο της Disney για να τον σώσει. «Αυτός ο άνθρωπος ξαναγεννήθηκε. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν τέτοια δυσάρεστη εμπειρία, αυτό το είδος της πτώσης, δεν επιβιώνουν καθώς σπάνε το λαιμό τους. Η πτώση αυτή είναι σαν να πέφτει κάποιος σε σκυρόδεμα» δήλωσε στο CNN ο λιμενάρχης της πόλης Κοζουμέλ, Αλφόνσο Ρόντρίγεζ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ