Ιδού οι 5+1 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να δεχθείτε ποτέ τον πρώην σας πίσω!

Yπάρχουν λόγοι που συγχωρείς και λόγοι που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ

 

Πριν καταλήξεις ότι θα τον δεχτείς πίσω, ηρέμησε, συγκεντρώσου και σκέψου με ειλικρίνεια αν ίσχυε έστω και ένα από τα παρακάτω στη σχέση σας. Αν απαντήσεις θετικά τότε η ιδέα να γυρίσεις στην αγκαλιά του δεν είναι και τόσο έξυπνη.

Αν ο πρώην σου ήταν βίαιος, είχε σηκώσει χέρι πάνω σου και εσύ επιμένεις να τον θέλεις πάλι πίσω, τότε να ξέρεις ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το χούι δεν διορθώνεται και ετοιμάσου για... νέους γύρους στο "ρινγκ" και να είσαι προσεκτική. Στην πρώτη φάση της επανασύνδεσης θα είναι όλο γλύκες και αν επενδύσεις συναισθηματικά και αυτός επαναλάβει τις ίδιες συμπεριφορές, για μία ακόμη φορά εσύ θα είσαι η μεγάλη χαμένη.

Αν για ένα πείσμα θέλεις να τον φέρεις γονατιστό στα πόδια σου, τότε σε πληροφορώ ότι χάνεις τον καιρό σου με παιδιαρίσματα. Τις ώρες που εσύ θα καταστρώνεις μακιαβελικά σχέδια για την "επιστροφή του ασώτου" κάποιες άλλες γυναίκες θα τον χαίρονται και, όπως θα βρίσκονται στην αρχή της γνωριμίας, θα... θερίζουν τα καλύτερα!

Αν οι διαφορές σας την περίοδο της σχέσης ήταν αγεφύρωτες, τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σταματήσει να σε προσβάλλει μπροστά στους φίλους του, να ξενοκοιμάται με την κάθε γυναίκα στον δρόμο του (ακόμη και πολύ χειρότερες από σένα) και να ξεχνά τις υποσχέσεις του και εσένα μαζί;

Αν ήσουν εσύ που σε κάθε καβγά προσπαθούσες, κατάπινες και έκανες τα "γλυκά-πικρά", υποκύπτοντας και ζητώντας πάντα εσύ "συγνώμη" για να λήξει η φάση.

Αν σε είχε απομονώσει, είχες χάσει φίλους και γνωστούς και είχες χαθεί από την πιάτσα γιατί βαρέθηκες να ακούς από τα χείλη του: "Μα, πού τα βρήκες, βρε μωρό μου, όλα αυτά τα νούμερα;".

Αν από το σεξ είχε εξατμιστεί ο πόθος του πρώτου καιρού. Κι εσύ απλώς καθόσουν εκεί γιατί ήταν καθήκον σου. Ή, αντίστροφα, ακόμη κι αν το κρεβάτι σας ήταν τέλειο ή επιεικώς θεϊκό και τον κρατούσες μόνο για... sex machine.

Πηγή: cosmopolitan

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ