7 χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε μια πραγματικά δύσκολη μέρα! Cheer up!

Υπάρχουν μέρες που ΟΛΑ πάνε στραβά! Το βλέπεις ξεκάθαρα! Παρεξηγείσαι στο γραφείο, σκουντουφλάς στο πεζοδρόμιο, πεθαίνει το λάπτοπ σου και χάνεις όλα τα δεδομένα, σου κλέβουν το κινητό… Πώς επιβιώνεις στα πλαίσια αυτών των ατυχιών άραγε; Άσε το σπαθί και την ασπίδα στην αποθήκη και διάβασε παρακάτω:

1.    Έλεγξε το στόμα σου

Όταν όλα μας πάνε στραβά, αυτό που υποσυνείδητα θέλουμε περισσότερο, είναι να ξεσπάσουμε κάπου τα νεύρα μας. Προσέχουμε λοιπόν τι λέμε, πώς το λέμε και τι κάνουμε, γιατί είναι κρίμα να τσακωθούμε με κάποιον που δεν φταίει. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, μπορεί να μας βρει και τίποτα χειρότερο.. Αυτό που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πόσο μεγάλο κατόρθωμα θα είναι να επιστρέψουμε αργότερα σπίτι, στο κρεβατάκι μας, χωρίς να έχουμε συγκρουστεί με κανέναν.

2.    Μείνε μακριά από σοβαρές αποφάσεις

Μην λάβεις σημαντικές αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Το πιο πιθανό είναι να μετανιώσεις αργότερα, που θα έχεις ηρεμήσει και θα έχεις καθαρίσει το κεφάλι σου από τα νεύρα της ημέρας.

3.    Βγες από την πρίζα

Όταν οι υποχρεώσεις σου τελειώσουν και έχεις επιστρέψει στη βάση σου, απενεργοποίησε για λίγο όλες τις συσκευές «επικοινωνίας» (τηλέφωνα, λάπτοπ κτλ). Μείνε στην ησυχία σου και αποφορτίσου από το στρες της μέρας. Αν πάλι η επιστροφή στο σπίτι αργεί πολύ, κάνε ένα διάλειμμα αποφόρτισης. Θα καταλάβεις αμέσως πόσο απαραίτητο σου είναι.

4.    Κάνε παρέα με όποιον αγαπάς

Για παράδειγμα, εγώ, όταν διανύω μια καταστροφική ημέρα (…), ανυπομονώ να πειράξω το σκύλο μου όταν επιστρέψω σπίτι. Να παίξω μαζί του και να γελάσω με κάθε του γκριμάτσα και κίνηση. Σκέψου κάποιον φίλο, ή τη μαμά σου, που μπορούν να σε χαλαρώσουν με μια δική τους κουβέντα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ