Φρίκη στο Ιράκ: Τζιχαντιστές πετάνε ομοφυλόφιλους από ψηλά κτίρια - Προσοχή σκληρές εικόνες!

Δεν περιορίζονται στους αποκεφαλισμούς, στους βιασμούς και τις μαζικές δολοφονίες, αλλά οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους… διανθίζουν τη γκάμα των άγριων εκτελέσεων με ακόμα πιο φρικιαστικές μεθόδους.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η τρομοκρατική οργάνωση, τιμωρούν τους ομοφυλόφιλους πετώντας τους από ψηλά κτίρια στο Ιράκ, φροντίζοντας βέβαια το έγκλημα να διαπράττεται ενώπιον κοινού.

Έτσι, στις τελευταίες εικόνες που κυκλοφόρησαν από το Ινστιτούτο Έρευνας Μέσων της Μέσης Ανατολής (MEMRΙ), φαίνονται δύο άνδρες με δεμένα τα μάτια και τα χέρια, να οδηγούνται από τους δήμιούς τους στην οροφή κτιρίου και στη συνέχεια να πέφτουν στο έδαφος από απόσταση πολλών μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.


Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρομοκράτες του ΙΚ αποφασίζουν να τιμωρήσουν άνδρες που κρίνουν «ένοχους» για ομοφυλοφιλία, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο εικόνες από ανάλογο έγκλημα δόθηκαν στη δημοσιότητα.

«Το ισλαμικό δικαστήριο της Γουιλαγέτ αλ-Φουράτ αποφάσισε ότι ένας άνδρας που σοδόμισε πρέπει να πεταχτεί από το ψηλότερο σημείο της πόλης», ανέφερε ανακοίνωση της οργάνωσης που συνόδευε τις ανατριχιαστικές εικόνες. Μάλιστα, στο κείμενο επισημαίνεται πως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, θα ακολουθούσε ένα δεύτερο, αυτό του λιθοβολισμού ώστε οι… ένοχοι να είναι βέβαιο ότι θα τιμωρηθούν αυστηρά σύμφωνα με τη σαρία.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικές φωτογραφίες κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, με άνδρες που κρίθηκαν ένοχοι για κλοπή να έχουν σταυρωθεί σε κεντρική πλατεία πόλης του Ιράκ. Όπως μαρτυρούν οι εικόνες, μάλιστα, ενώ πίσω από τους δύο άνδρες έχει συγκεντρωθεί πλήθος για να παρακολουθήσει την εκτέλεση, δύο ένστολοι κρατούν πιστόλια στο κεφάλι τους και είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν.

Παράλληλα, οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα τη ΛΗΨΗμίας γυναίκας που βρίσκεται στο έδαφος και στη συνέχεια λιθοβολείται μέχρι θανάτου από άνδρες, καθώς κατηγορήθηκε για μοιχεία. 

Όλα αυτά, ενώ όπως γνωστοποίησε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, 17 άνθρωποι εκτελέστηκαν από μαχητές του ΙΚ μέσα σε μόλις 48 ώρες, ως αντίποινα για τις δολοφονίες υποστηρικτών της.

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση οι άνδρες εκτελέστηκαν στην περιοχή Ντέιρ Εζόρ και στην Ράκα, με σκοπό να σταλεί μήνυμα στους αντιπάλους του Ισλαμικού Κράτους μετά τις πρόσφατες δολοφονίες περίπου 12 τζιχαντιστών, Σύρων, Ιρακινών και Αλγερινών.

Όπως είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής αυτής της ΜΚΟ, Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, οι εκτελεσθέντες «κατηγορήθηκαν ότι πολεμούσαν εναντίον του ΙΚ» και πρόσθεσε ότι δεν τεκμηριώθηκε οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία θανατώθηκαν και τις δολοφονίες των τζιχαντιστών, παρά μόνο σε μία περίπτωση. 

Το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε νωρίτερα σήμερα πως το ΙΚ εκτέλεσε τρεις άμαχους και άφησε τις σορούς τους σε κοινή θέα στην πόλη αλ Μαγιαντίν.
«Αυτό είναι ένα μήνυμα από το ΙΚ προς τον κόσμο που ζει στις περιοχές υπό τον έλεγχό του, για να πει “αυτή είναι η τύχη που περιμένει τους αντιπάλους μας”», ανέφερε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Πρώτο Θέμα, Sana, AFP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ