Δυσαρέσκεια στη Κουμουνδούρου για την Ραχήλ Μακρή - Οι δηλώσεις της για τα 100 δισ. έγιναν σποτάκι της ΝΔ! (βίντεο)

Κίτρινη κάρτα έβγαλαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στην υποψήφια βουλευτή τους, μετά τις δηλώσεις της για δυνατότητα εκτύπωσης χρήματος από την Αθήνα αν αυτό χρειαστεί!

Το γεγονός ότι η Ραχήλ Μακρή δεν φάνηκε να κάνει πίσω για δεύτερη ημέρα στις απόψεις της για ¨τύπωμα χρήματος¨ προκάλεσε την αντίδραση στελεχών της Κουμουνδούρου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για προσωπικές απόψεις της υποψήφιας βουλευτού, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζουν συνεργαζόμενη με το κόμμα. Είναι χαρακτηριστικό πως κορυφαίο στέλεχος τόνιζε με νόημα πως "δεν αντιλαμβανόμαστε τι εννοεί".
Από τον ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να τονίζουν πως σε καμία περίπτωση δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα και πως μόνο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει το δικαίωμα αυτό.

Υπενθυμίζεται πως με δεύτερη ανακοίνωση της η Ραχήλ Μακρή είχε δηλώσει:
"Προσπαθούν να τρομάξουν τον λαό γιατί είναι αυτοί έντρομοι μπροστά στην μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται.
Για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ, οι μηχανισμοί και οι θεσμοί πρέπει να υπηρετούν τον ελληνικό λαό και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα. Μας χτυπούν γιατί λέμε με θάρρος την αλήθεια.

Επιτίθεστε γιατί αποκαλύψαμε την αλήθεια. Χαίρομαι για όλους τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που κατανόησαν την αλήθεια και την επικοινωνούν για να την μάθει ο κάθε πολίτης".

Οι δηλώσεις Ραχήλ Μακρή για κοπή 100 δισ έγιναν και σποτάκι της ΝΔ

Τηλεοπτικό σποτ έκανε η Νέα Δημοκρατία τις δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή πως η Τράπεζα της Ελλάδος μπορεί να κόψει μέχρι και 100 δισ ευρώ.
Το νέο διαφημιστικό που ετοιμάστηκε στο άψε σβήσε και ξεκίνησε μόλις να προβάλλεται παραθέτει τις δηλώσεις της κ. Μακρή.
Το σποτ είναι μόλις 19 δευτερόλεπτα, αφού άλλωστε στόχος είναι να υπενθυμίζει στους πολίτες την επίμαχη δήλωση, που έχει ήδη γίνει θέμα κι ήδη έχει συζητηθεί.

“Σε αυτούς τους ανθρώπους θα εμπιστευθούμε την Ελλάδα;” αναρωτιέται ο εκφωνητής και σχολιάζει: “Η διακυβέρνηση της χώρας είναι σοβαρή υπόθεση”. 

Το σποτ κλείνει με το σλόγκαν: “Νέα Δημοκρατία, υπεύθυνη δύναμη”.

Προεκλογικό σποτ έγιναν και οι δηλώσεις του υπεύθυνου Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου, για τη φορολόγηση των εισοδημάτων και της περιουσίας.

"Οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα οδηγούν την οικονομία σε νέο Μνημόνιο, καταστρέφοντας τη μεσαία τάξη. Σε αυτούς τους ανθρώπους θα εμπιστευτούμε την Ελλάδα;", είναι το μήνυμα του δεύτερου σποτ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ