Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ά. Μπουσδούκου: «Δεν μου άρεσε που είδα τη ζωή μου στα περίπτερα αλλά δεν θα κάνω και τον κασκαντέρ για να την κρύψω»

Η Άννα Μπουσδούκου, δίνει τη δική της εκδοχή για τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν τις φωτογραφίες της με τον σύντροφό της...

 

Πριν μερικούς μήνες, δημοσιεύτηκαν σε εβδομαδιαίο περιοδικό στιγμιότυπα από προσωπικές στιγμές της παρουσιάστριας Άννας Μπουσδούκου και του συντρόφου της. Εκείνη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για το παιχνίδι της «κλειδαρότρυπας» όπως το χαρακτήρισε. Μιλώντας στην «Αγορά», τοποθετήθηκε σχετικά με την αντίδραση της σε τέτοιου είδους παραβιάσεις της προσωπική της ζωής, ενώ εκείνη δεν προκαλεί και δεν «στήνει» τυχαίες συναντήσεις με παπαράτσι. 

«Εδώ χανόμαστε! Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τέτοια θέματα. Περπατούσαμε μαζί, μας τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες κι αυτό είναι όλο. Έχουμε μεγάλη γκάμα επικαιρότητας για να παρακολουθεί κάποιος. Αν μια μερίδα του κοινού θέλει να παρακολουθεί τέτοια θέματα, τότε οκ! Η αλήθεια είναι πως δεν ποζάραμε. Ωστόσο δεν σοκαρίστηκα. Ήταν όμως μια ιδιωτική μου στιγμή και δεν μου ήταν ευχάριστο που την είδα σε φωτογραφίες. Την προσωπική μου ζωή θέλω να την ζω κι όχι να την περιφέρω», λέει χαρακτηριστικά η Άννα Μπουσδούκου.

Θυμηθείτε τις επίμαχες φωτό:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ