Top woman η Diane Pernet, η δημοφιλέστερη fashion blogger με τα καινούρια της αρώματα που κάνουν θραύση!

Η πιο διάσημη fashion blogger του κόσμου μιλάει για τη νέα της σειρά αρωμάτων

Παγκοσμίως γνωστή ως η πρώτη fashion blogger, η πρώην σχεδιάστρια Diane Pernet βρίσκεται δυναμικά στο χώρο της μόδας για περισσότερο από δέκα χρόνια. Μετά την παρουσίαση του blog της «A Shaded View of Fashion» το 2005, η πρωτοπόρος Diane δημιούργησε τρία χρόνια μετά και το «A Shaded View of Fashion Film», ένα φεστιβάλ για ταινίες μόδας. H Diane έχει γίνει style icon, με τα πανύψηλα σπανιόλικα μαύρα καπέλα της, με το βέλο και τισ αράχνες να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των street style blogs. Πρόσφατα όμως αποφάσισε πως ήρθε η ώρα το brand της να αποκτήσει τα δικά του αρώματα.Τον επόμενο μήνα παρουσιάζει τέσσερα αρώματα -«Wanted», «To Be Honest», «In Pursuit of Magic» και «Shaded»- καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει το στιλ και την προσωπικότητα της Diane.

«Η δημιουργία του δικού μου αρώματος ήταν κάτι που ονειρευόμουν από όταν σχεδίαζα το brand μου τη δεκαετία του '80. δεν είχα καταφέρει να το πραγματοποιήσω όμως μέχρι τη στιγμή που γνώρισα τον Cristiano Seganfreddo, ο οποίος με σύστησε στον Διευθύνων Σύμβουλο του Intertrade Group, Celso Fadelli και έτσι ξεκίνησαν όλα», εξομολογήθηκε η Diane στο hungertv.com.Κατά τη γνώμη της, τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα άρωμα διαχρονικό είναι οι καλές πρώτες ύλες, αλλά και τα στοιχεία του δημιουργού τους: «Δημιουργώντας αυτά τα αρώματα, ακολούθησα διάφορα μονοπάτια. Κάποια με γύρισαν πίσω στο χρόνο ή σε θραύσματα πραγματικών αναμνήσεων της ζωής μου. Άλλα ήταν πιο κοντά σε φανταστικές περιπέτειες και ονειροπολήσεις. Όλα όμως έχουν λίγο πολύ κάτι από την προσωπικότητά μου».

Κι αν αναρωτιέστε πως προέκυψαν τα ονόματα των αρωμάτων, η ίδια εξηγεί ότι το «To Be Honest» προέκυψε γιατί η ειλικρίνεια είναι ένα προσόν που εκτιμά. Το «Wanted» προήλθε από το ντοκιμαντέρ «Wanted and Desired» του Ρομάν Πολάνσκι που της άρεσε πολύ. Το «In Pursuit of Magic» είναι μια φράση που έγραψε μια γυναικεία ομάδα street artists πάνω σε μια αφίσα με το πορτραίτο της, και το «Shaded» δεν χρειάζεται εξηγήσεις. Έχουν περάσει ήδη δέκα χρόνια από το Φεβρουάριο του 2005 που δημιούργησε το blog της και η Diane παραδέχεται ότι έχουν αλλάξει πολλά στο τρόπο που το blogging καταναλώνει και αντιλαμβάνεται τη μόδα.

«Ο καθένας είναι πλέον μυημένος στη μόδα μέσω του live streaming και της άμεσης κάλυψης. Ο παλιός τρόπος παρουσίασης της μόδας αποκλειστικά σε λίγους έχει εξαλειφθεί. Η δύναμη των άλλοτε παντοδύναμων PR's μόδας έχει αλλάξει γιατί δεν έχει σημασία πλέον αν θα σου εξασφαλίσουν εισιτήριο για κάποιο fashion show, αφού μπορείς να το παρακολουθήσεις και από την άνεση του υπολογιστή σου. Φυσικά, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την εμπειρία του live σε ένα fashion show όπου κάτι πραγματικά μοναδικό συμβαίνει, αλλά αυτό είναι πολύ σπάνιο πια», τονίζει η Diane.

Info: Η συλλογή αρωμάτων «Diane Pernet: The Fragrance Collection» θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στα καταστήματα Liberty στο Λονδίνο.

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ