A. Σαμαράς: «Την Κυριακή διαλέγουμε κυβέρνηση για δυνατή Ελλάδα ή ακυβερνησία»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

«Στην καλύτερη περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε νέο Μνημόνιο» υποστήριξε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι «ετοιμάζει να φέρει φοροκαταιγίδα» και ότι προκάλεσε εκλογές επειδή «ήθελε να ματαιώσει την έξοδο από τα Μνημόνια».

Παράλληλα, κατηγόρησε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για αλαζονεία, λέγοντας ότι «θα βυθίσει τη χώρα στην ακυβερνησία».

«Την Κυριακή διαλέγουμε κυβέρνηση για δυνατή Ελλάδα ή ακυβερνησία» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Παρών στην ομιλία ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αλλά και ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έλεγε ότι θα μειώσει τους φόρους και αποκαλύφθηκε ότι θα τους αυξήσει» είπε ο κ. Σαμαράς.

«Δεσμεύομαι ότι θα μειώσουμε κι άλλο τον ΕΝΦΙΑ» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

«Την Κυριακή θα νικήσει η ΝΔ και η Ελλάδα» είπε ο Αντώνης Σαμαράς. «Οταν κερδίσουμε, από τη Δευτέρα, είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τις συμφωνίες με τους εταίρους μας», συμπλήρωσε.

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι και η τελευταία ψήφος μετρά την ερχόμενη Κυριακή, γιατί θα καθορίσει ποιο κόμμα θα πάρει το μπόνους των 50 εδρών και θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.

«Απευθύνομαι σε όλους, ιδίως σε όσους δεν μας ψήφισαν, σε ανθρώπους νοικοκυραίους που δεν θέλουν να δουν τη χώρα να γίνεται συντρίμμια, αλλά θέλουν να δουν τη χώρα να βγει μπροστά. Θέλω να σας πω ότι αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον των παιδιών» συνέχισε.

Είμαστε περισσότεροι, είμαστε αυτοί που αγαπάμε την Ελλάδα και όχι αυτοί που θα έρθουν να εκδικηθούν την άλλη παράταξη, συνέχισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ