Συμβουλές στιλ για γυναίκες με καμπύλες - Η Νεοϋορκέζα plus-size blogger Nadia Aboulhosn, μας αποκαλύπτει ποια τρικ κρύβουν κιλά!

Η Nadia Aboulhosn, μία από τις πιο hot Νεοϋορκέζες plus-size bloggers, μοιράζεται τις καλύτερες συμβουλές στιλ για σώμα με καμπύλες.

 

Η Nadia Aboulhosn, μία από τις πιο hot Νεοϋορκέζες plus-size bloggers, μοιράστηκε με τις Editors του αγγλικού Marie Claire τις καλύτερες συμβουλές στιλ για σώμα με καμπύλες:

- «Οι γυναίκες με καμπύλες ενθαρρύνονται να φορούν ζώνες για να αναδείξουν τη μέση τους, εγώ ωστόσο κάνω το ίδιο πράγμα με περισσότερο στιλ φορώντας ψηλόμεσες pencil φούστες και παντελόνια.»

- «Μου αρέσει να δείχνω τη μέση μου, είναι ένα από τα πιο αδύνατά μου σημεία. Ένα χαλαρό crop top τραβά την προσοχή προς εκεί αντί για το στομάχι»

- «Τα cropped παντελόνια κολακεύουν πολύ εάν σταματούν πάνω από τον αστράγαλο και φορεθούν με τακούνια»
«Tα brands που προτιμώ για plus size ρούχα: 

Marina Rinaldi
Boohoo.com
ASOS
Dorothy Perkins 
Simply Be»
«Οι άνθρωποι θεωρούν πως είμαι ματαιόδοξη. Αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει, αλλά αφού δεν βλέπεις συχνά «μεγάλες» γυναίκες που να έχουν αυτοπεποίθηση, τους μοιάζει περίεργο», υποστηρίζει η Nadia που, εδώ που τα λέμε, είναι το τέλειο παράδειγμα της γυναίκας που γνωρίζει τι της ταιριάζει και το σημαντικότερο, πώς να το φορέσει: «Όλοι έχουν το εξής πρόβλημα: σκέφτονται υπερβολικά αρνητικά για τους εαυτούς τους - εγώ από την άλλη, σκέφτομαι πάντα θετικά. Δεν μου αρέσουν τα χέρια μου, αντί αυτών προσπαθώ να αναδεικνύω με κάθε τρόπο τα πόδια μου»

«Ο κόσμος έρχεται στο blog μου για έμπνευση, για να νιώσει πως μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει, ανεξάρτητα από το μέγεθός του». Επισκεφθείτε το και θα καταλάβετε.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ