Vintage Βeauty Pics: Όταν η Άντζι Ντίκινσον έδειχνε τα ατέλειωτα αψεγάδιαστα πόδια της οι άνδρες αναστέναζαν, οι γυναίκες ζήλευαν! (Φωτό)

Ηταν η πιο δημοφιλής αστυνομικίνα της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η διάσημη ηθοποιός Άντζι Ντίκινσον πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του NBC «Η αστυνομικίνα», για 4 συνεχόμενες σεζόν, από το 1974 έως το 1978. 

 

Ενσάρκωσε τη δυναμική εκπρόσωπο του νόμου Πέπερ Άντερσον, από το αστυνομικό τμήμα εγκλημάτων του Λος Άντζελες και μάλιστα αμοιβόταν για κάθε επεισόδιο με το αστρονομικό τότε ποσό των 40.000 δολαρίων.

Στη σειρά εμφανίστηκαν ως γκεστ σταρς δεκάδες διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, όπως Σάντρα Ντι, Ντάνι Ντε Βίτο, Λάρι Χάγκμαν, Ντόνα Μάιλς, Σμόκι Ρόμπινσον, Ρόμπερτ Βον, Ντέμπρα Γουίνγκερ και ο Ροζάνο Μπράτσι.

Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία της σειράς, που ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέραλντ Φορντ, αναγκάστηκε να ακυρώσει μια συνέντευξη τύπου τον Φεβρουάριο του 1976, καθώς είχε προγραμματιστεί την μέρα και ώρα που προβαλόταν η αγαπημένη του «Αστυνομικίνα».

Η Άντζι Ντίκινσον σήμερα είναι 84 ετών. Γεννήθηκε το 1931 στη Βόρεια Ντακότα και ξεκίνησε την καριέρα της το 1954. Έχει εμφανιστεί  σε περισσότερες από 145 σειρές και ταινίες, ανάμεσα τους και στο αριστουργηματικό θρίλερ του Μπράιαν Ντε Πάλμα «Προετοιμασία για ένα έγκλημα» το 1980.

Έχει παντρευτεί δύο φορές και απέκτησε μια κόρη, η οποία αυτοκτόνησε το 2007 σε ηλικία 40 ετών. Στο παρελθόν είχε μια θυελλώδης σχέση με τον Φρανκ Σινάτρα αλλά και με τον αμερικανό πρόεδρο Τζον Κένεντι.

Εδώ και έξι χρόνια έχει αποσυρθεί οριστικά από την καλλιτεχνική δράση και ζει μόνη στο Μπέβερλι Χιλς.

Επιμέλεια Οπτικοποίησης: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ