Smile: Το «Κίνημα Χοντρών Ελλάδος» είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό! Απολαύστε τα πιο επικά trolls του Facebook!

Είμαστε χοντροί και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο κόσμο για τα χοντρά παιδιά μας. Όπως έχουμε δηλώσει, η λέξη «χοντρός» δεν αφορά μόνο τη σωματική διάπλαση διότι χοντρός μπορεί να είναι κάποιος και στη ψυχή. Για εμάς είναι και αυτός εξίσου σεβαστός συναγωνιστής του κινήματός μας.

 

Η γνωριμία μου με το page «ΚΙ.Χ.Ε.» ξεκίνησε κάπως παράδοξα. Ένα βράδυ, φαγωμένη και νυσταγμένη, μπήκα να δω ποιο είναι αυτό το πολλά υποσχόμενο κίνημα που δεν κατάφερε να μπει στην Βουλή. Εντάξει, δεν είχε βάλει στα σοβαρά υποψηφιότητα, ούτε είχε στείλει ψηφοδέλτια αλλά τι σημασία έχει; Μισή ώρα μετά και έχοντας δει περίπου είκοσι φωτογραφίες της σελίδας με κοψίδια, μπριζολάκια, burgers και σοκολατίνες, παρήγγειλα delivery. Λίγες μέρες μετά, μιλούσα με τους ανθρώπους πίσω από την σελίδα και δέχτηκαν να μου απαντήσουν σε όλες μου τις ερωτήσεις. Οι τύποι είναι τρελοί.

Είμαστε χοντροί και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο κόσμο για τα χοντρά παιδιά μας. Όπως έχουμε δηλώσει, η λέξη «χοντρός» δεν αφορά μόνο τη σωματική διάπλαση διότι χοντρός μπορεί να είναι κάποιος και στη ψυχή. Για εμάς είναι και αυτός εξίσου σεβαστός συναγωνιστής του κινήματός μας.

«Το ΚΙ.Χ.Ε. είμαι εγώ, είσαι εσύ, ο φίλος σου, ο αδελφός σου, ο γείτονας σου, η κοπέλα που πέρασε γρήγορα έξω από το ζαχαροπλαστείο με βουρκωμένα ματάκια γιατί σκέφτηκε ότι δεν θα της κάμει το Brazil το καλοκαίρι» μου λένε.

«Το κίνημα έχει γίνει η ζωή μας όλη πια. Μέτα τις εκλογές και με τη στήριξη που είδαμε από τον απλό κόσμο, έχουμε χρέος να γίνουμε ακόμα πιο χοντροί, να δοκιμάσουμε οποιαδήποτε διατροφική ανωμαλία υπάρχει και να σας ενημερώσουμε γι’ αυτή. Δεν απομένει χρόνος για κάποια άλλη μη γαστρονομική ασχολία, πράγμα που δε μας πειράζει καθόλου. Ίσα-ίσα χαιρόμαστε να είμαστε κοντά σας, κυρίως τις πεινασμένες νύχτες».

Γιατί σας αδίκησαν στις εκλογές; Τι έγινε με τα ψηφοδέλτια;
Αυτό ήταν ένα άνανδρο χτύπημα από πολιτικούς και διατροφικούς χώρους. Έχουμε προσφύγει ήδη στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για το θέμα, καθώς και σε κριτές μαγειρικής. Δεν θα θέλαμε να πούμε κάτι άλλο πριν την Ε.Δ.Ε.

Αν κατεβαίνατε και σας ψήφιζαν, τι θα αλλάζατε στην χώρα πρώτα απ’ όλα;
Το πρόγραμμα του ΚΙ.Χ.Ε. αποτελείται από πολλά σκέλη, «ακραία» όπως έχουν χαρακτηριστεί από άτομα της κυβερνήσεως. Κάποια από αυτά είναι: υποχρεωτική 24ωρη λειτουργία fast food και εστιατορίων, απαγόρευση κάθε είδους γυμναστηρίων, εξορία διαιτολόγων και personal trainers, αποκλεισμό της φυλής σφιχτηδοειδών από κάθε παραλία, απαλλαγή Φ.Π.Α. σε κάθε είδους τροφή και φυσικά, κατοχύρωση της Τσικνοπέμπτης ως εθνική εορτή. Υπάρχουν πολλά ακόμα άλλα δεν μας φτάνουν ούτε δύο εκπομπές της Τατιάνας να αναλύσουμε.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό;
ΤΟ ΚΡΕΑΣ.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας γλυκό;
Τα γλυκά είναι μέρος του σώματος και ψυχής μας, δύσκολο να τα διαχωρίσουμε. Θα λέγαμε ίσως ότι όλοι οι συνδυασμοί ζύμης-σοκολάτας-κρέμας αλλά και κάθε πατροπαράδοτο σιροπιαστό γλυκό, από αυτά που μας τάιζε η γιαγιά και πετάξαμε μπόι είναι οι αδυναμίες μας.

Φαγητό ή σεξ;
Τι είναι σεξ;

Έχετε ξεράσει ποτέ από το φαΐ;
Δεν ντρεπόμαστε για το παρελθόν μας. Ναι, έχει συμβεί ένα βράδυ πριν χρόνια. Δεν θα ήθελα να ονομάσω το πού αλλά προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση νοθευμένης πίτσας. Όπως καταλαβαίνεις, δεν γίνεται ποτέ να αφήσουμε φαγί να πάει χαμένο. Η συνέχεια στα πορνογαστρονομικά μυαλουδάκια σας.

Το κίνημα το ξεκινήσατε χοντροί με αυτοσαρκασμό ή κοροϊδεύετε την παχυσαρκία;
Ούτε αυτοσαρκασμό, ούτε κοροϊδία. Είμαστε χοντροί και αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο κόσμο για τα χοντρά παιδιά μας. Όπως έχουμε δηλώσει, η λέξη «χοντρός» δεν αφορά μόνο τη σωματική διάπλαση διότι χοντρός μπορεί να είναι κάποιος και στη ψυχή. Για εμάς είναι και αυτός εξίσου σεβαστός συναγωνιστής του κινήματός μας.

Ποιο είναι το motto της ζωής σας;
Όπως προανέφερα, το κίνημα πλέον είναι η ζωή μας. Έτσι, έχουμε ένα motto για τον αγώνα μας, το εξής: Είμαστε αριστεροί καπιταλιστές. Αριστεροί γιατί αγωνιζόμαστε για ένα πιάτο φαί και καπιταλιστές γιατί δεν δίνουμε μπουκιά σε κανέναν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο grekamag.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ