Παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ο A. Αναστασιάδης στο... ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ!

Μετά την ντροπιαστική ήττα στο Ηράκλειο που επί της ουσίας βγάζει τον ΠΑΟΚ εκτός... τίτλου, ο Άγγελος Αναστασιάδης υπέβαλλε την παραίτηση του!

Στην συνέντευξη τύπου στο Γεντί Κουλέ, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας. Μάλιστα για τον λόγο αυτό μόλις λίγες μέρες πριν από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα έκανε γνωστό ότι παραιτείται!

«Παραιτούμαι. Ενημέρωσα και στο ημίχρονο και μετά το τέλος αυτού, τους παίκτες μου. Ετσι κάνω πάντα. Αυτούς ενημερώνω πρώτα» ήταν τα πρώτα λόγια του Αναστασιάδη που Την απόφασή μου αυτή την κοινοποίησα και στον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Αγγελίδη που είναι εδώ. Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει κακό σε αυτή την ομάδα. Και γι' αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Αν η διοίκηση πει πως πρέπει να φύγω, θα φύγω. Αν με θέλει εδώ, θα μείνω για όσο με θέλει. Εγώ δεν φεύγω ποτέ. Απλώς κάνω πιο εύκολο το έργο όλων». Πάντως κι από τα λόγια του Αναστασιάδη φαίνεται ότι παρά την απόφαση, αν η διοίκηση δεν την κάνει δεκτή ο ίδιος θα συνεχίσει... Το ερώτημα πλέον είναι τι συμφέρει τον ΠΑΟΚ και με την ψυχολογία θα πάει την Κυριακή σε ένα ντέρμπι που οι πάντες το περιμένουν εδώ και μήνες.

Σε ερώτηση γιατί παραιτείται τόνισε: «Μπορεί να φύγει κανένας άλλος εκτός από εμένα; Εγώ είπα στην αρχή ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αυτή η κατάσταση είναι από τον Αστέρα. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω. Στην Ελλάδα είμαστε. Ένα ταρακούνημα χρειάζεται η ομάδα. Εγώ δεν πιστεύω ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ με αυτά τα προβλήματα, χρειάζεται προπονητή. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω για την ομάδα του ΟΦΗ, της δίνω συγχαρητήρια. Ίσως δεν μπόρεσα να πείσω. Ποιος φταίει γι' αυτό;».

Για την επιλογή να ξεκινήσει βασικός ο Γλύκος: «Δεν είναι τα ονόματα το θέμα, είναι η ομάδα. Δηλαδή αν δεν έπαιζε ο Γλύκος τι θα γινόταν; Την προηγούμενη εβδομάδα μου λέγατε για τον Μακ, το ζήτημα είναι η ομάδα».

Για την υπόθεση Τζαβέλλα: «Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ