Μade in Greece οι Verve, χυμοί για ζωτικότητα & ενέργεια από 2 Topwomen: Τις δίδυμες Mάρθα & Κέλλυ Χατζηγιάννη! (Φωτό)

Η αγάπη μου για την υγιεινή διατροφή και το well being γενικότερα με ώθησε μια μέρα να ψάνω τρόπους αποτοξίνωσης και ''πράσινους'' χυμούς. Όταν λοιπόν είδα το website των αποτοξινωτικών χυμών VERVΕ έσπευσα να γνωρίσω τις Top Women που κρύβονται πίσω από την δημιουργία ένος τόσο υγιεινού και παράλληλα εύγευστου προϊόντος Made in Greece φυσικά! 

Η Μάρθα Χατζηγιάννη μίλησε στο eirinika και μου αποκάλυψε όλα όσα ήθελα να μάθω για το εκπληκτικό προϊόν που δημιούργησε μαζί με την αδερφή της, Κέλλυ και που θα σας κάνει να λατρέψετε την αποτοξίνωση! 


Η Μάρθα Χατζηγιάννη 

Δείτε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης της Μάρθας & της Κέλλυς Χατζηγιάννη στο eirinika.gr:

*Verve σημαίνει ζωτικότητα, ενεργεία και ενθουσιασμός! Αυτό ακριβώς είναι που αναζητάμε και θέλουμε να προσφέρουμε

*Ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε χυμούς για εμάς και τα παιδιά μας καθημερινά στο σπίτι, αναμυγνείοντας λαχανικά και φρούτα και προς μεγάλη μας χαρά είδαμε πόσο άρεσαν τελικά στα παιδιά

*Με μεγάλο ενθουσιασμό διαβάσαμε πολύ, παρακολουθήσαμε πολλά βίντεο και τελικά βρεθήκαμε στο Λονδίνο όπου παρακολουθήσαμε σεμινάρια για το juicing και πήραμε χρήσιμες συμβουλές από αντίστοιχες εταιρείες του Λονδίνου

*Διαλέγουμε μόνο τα καλύτερα και φρεσκότερα λαχανικά και φρούτα, από Έλληνες παραγωγούς και βιολογικές καλλιέργειες

*Τα προγράμματα αποτοξίνωσης είναι προσεκτικά μελετημένα και σχεδιασμένα από την διατροφολόγο και σύμβουλο μεταβολισμού στο London Nutrition Clinic, Lisa Blair

Ειρήνη Νικολοπούλου: Περιγράψτε μας "γλαφυρά " το μικρό story γιά το πώς ξεκίνησε η δημιουργία των VERVE JUICES.

Μάρθα Χατζηγιάννη: Είμαστε 2 αδελφές που από παιδιά μάθαμε να τρεφόμαστε υγιεινά. Αργότερα, κάνοντας οι ίδιες παιδιά και ψάχνοντας για υγιεινά μη επεξεργασμένα παιδικά σνάκς συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχε μεγάλο κενό στην αγορά. Έτσι, ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε χυμούς για εμάς και τα παιδιά μας καθημερινά στο σπίτι , αναμιγνείοντας λαχανικά και φρούτα και προς μεγάλη μας χαρά είδαμε πόσο άρεσαν τελικά στα παιδιά.

Από την άλλην, όποιος κάνει χυμούς στο σπίτι γνωρίζει πόσο χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία είναι, γεγονός που πιθανά να αποτρέπει τον κόσμο από το να το κάνει καθημερινή συνήθεια. Εκεί γεννήθηκε η ιδέα των VERVE JUICES. Verve σημαίνει ζωτικότητα, ενέργεια και ενθουσιασμός! Αυτό ακριβώς είναι που αναζητάμε και θέλουμε να προσφέρουμε. Με μεγάλο ενθουσιασμό διαβάσαμε πολύ, παρακολουθήσαμε πολλά βίντεο και τελικά βρεθήκαμε στο Λονδίνο όπου παρακολουθήσαμε σεμινάρια για το juicing και πήραμε χρήσιμες συμβουλές από αντίστοιχες εταιρείες του Λονδίνου.

Έτσι δημιουργήσαμε την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και προσφέρει cold pressed χυμούς (ψυχρής έκθλιψης) από λαχανικά, φρούτα και βότανα, καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα αποτοξίνωσης. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε εύκολη την ένταξη της υγιεινής διατροφής στην καθημερινότητα μας και να βρούμε την ισορροπία στην διατροφή και τελικά στην ζωή μας. 

 

Ε.Ν: Οι χυμοί VERVE είναι οι πρώτοι αποτοξινωτικοί χυμοί στην Ελλάδα ενώ δημιουργούνται από φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς με μια πολύ ιδιαίτερη τη μέθοδο, αυτή της ψυχρής έκθλιψης. Τι ακριβώς είναι αυτή η μέθοδος και γιατί την επιλέξατε;

Μ.Θ: Η μέθοδος της ψυχρής έκθλιψης είναι μια πολύ ακριβή και χρονοβόρα διαδικασία , που διασφαλίζει όμως την φρεσκάδα των χυμών για 72 ώρες και την εξαγωγή 50% περισσότερου χυμού από άλλες μεθόδους και  45-60 % μεγαλύτερη περιεκτικτότητα σε βιταμίνες. 

PRESSED KAI OXI BLENDED

Στην VERVE χρησιμοποιούμε το μηχάνημα με την υδραυλική πρέσσα NORWALK 280. 

Cold press (ψυχρή έκθλιψη) είναι η αργή διαδικασία εξαγωγής χυμού σε 2 βήματα κάτω από πολύ μεγάλη πίεση (3 τόνοι) και πολύ χαμηλή θερμοκρασία που επιτρέπει μια πολύ πιο μεγάλη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών, μετάλλων και ενζύμων από οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποχύμωσης.  

 

ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Η  χαμηλή θερμοκρασία εμποδίζει την οξείδωση της οργανικής ύλης και έτσι διατηρούνται έντονα η γεύση και η θρεπτική αξία των υλικών.

ΟΧΙ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ

Οι χυμοί VERVE δεν παστεριώνονται. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι παραμένουν ωμοί και  στην φυσική τους κατάσταση, δεν θερμαίνονται και είναι  χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, και με μέγιστα θρεπτικά οφέλη για τον οργανισμό.

ΔΙΠΛΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ

Κατά την διαδικασία cold press οι φυτικές ίνες διαχωρίζονται και έτσι αυτό που μένει είναι καθαρός χυμός πολύ πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά τα οποία  απορροφούνται πλήρως από τον οργανισμό μέσα σε 10 -15 λεπτά. 

ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ

Οι χυμοί μας φτιάχνονται καθημερινά και εμφιαλώνονται αμέσως έτσι ώστε να είναι απόλυτα ασφαλείς προς κατανάλωση και να διατηρούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα ωφέλιμα συστατικά τους. Διατηρούνται φρέσκοι και αναλλοίωτοι στο ψυγείο για 3 ημέρες ( 72 ώρες)

Ε.Ν:Από πού προμηθεύεστε τα υλικά για τους χυμούς σας; Είναι βιολογικά ή οργανικά;

Μ.Χ: Διαλέγουμε μόνο τα καλύτερα και φρεσκότερα λαχανικά και φρούτα, από Έλληνες παραγωγούς και βιολογικές καλλιέργειες. Ψάχνουμε διαρκώς και βρίσκουμε παραγωγούς βιολογικής καλλιέργειας για την πλειοψηφία των συστατικών που χρησιμοποιούμε με εξαίρεση τον ανανά και το λεμόνι.

 

Ε.Ν: Πώς λειτουργούν τα πρόγραμματα αποτοξίνωσης με τους χυμούς VERVΕ;

Μ.Χ: Τα προγράμματα αποτοξίνωσης είναι προσεκτικά μελετημένα και σχεδιασμένα από την διατροφολόγο και σύμβουλο  μεταβολισμού στο London Nutrition Clinic, Lisa Blair.

Βοηθούν το σώμα να καθαρίσει, να διώξει τις τοξίνες να ξεκουράσει το πεπτικό σύστημα και να ανανεωθεί με υγιεινό και φυσικό τρόπο. Δίνει στον οργανισμό την ευκαιρία να κάνει επανεκκίνηση, ουσιαστικά να κάνει μια νέα αρχή ή να επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Οι χυμοί VERVE είναι πλούσιοι διατροφικά και περιέχουν υπερτροφές της φύσης

Τονώνουν την ενέργεια σας, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας θα χαρίσουν λάμψη στο δέρμα σας και θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας.

Η VERVE προσφέρει μια συλλογή  από 9 χυμούς ( 4 πράσινους, 3 φρούτων, 1 καρότο, 1 παντζάρι) και 2 φυτικά γάλατα.

Συνδυάζοντας 5 χυμούς και ένα γάλα φτιάχνουμε ένα πακέτο detox.

Προσφέρουμε 3 διαφορετικά προγράμματα αποτοξίνωσης, το BEGINNERS, το SIGNATURE, και το EXPERTS.

Επίσης , το πακέτο BESPOKE, δεν περιέχει μόνο χυμούς, αλλά και μια σειρά προϊόντων που σε συνδυασμό με τους χυμούς βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Το BESPOKE πακέτο περιέχει:

5 Χυμούςcold pressed των 500ml

1 φυτικό γάλα

1 δόση ροφήματος Αλόη βέρα

1 δόση χυμού λεμονιού

Ψύλλιο σε δισκία 

Προβιοτικά

Τσάι Βοτάνων

Θαλάσσια Άλατα

Σαπούνι απολέπισης

Διαλέξτε το πρόγραμμα αποτοξίνωσης χυμών που προτιμάτε και εμείς θα το παραδώσουμε στην πόρτα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να διατηρείτε τα μπουκάλια στο ψυγείο, να τα ανακινήσετε καλά πριν τα ανοίξετε και να απολαύσετε κάθε γουλιά.

Αλλά ακόμη και αν δεν είναι κάποιος έτοιμος για αποτοξίνωση , η ένταξη έστω και ενός μόνο πράσινου χυμού την ημέρα στην διατροφή του είναι ένα μεγάλο βήμα προς μια βελτιωμένη διατροφή και στον πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Ε.Ν: Τι είναι αυτό που κάνει τους χυμούς VERVE τόσο γευστικούς; 

Μ.Χ: Η φρεσκάδα των υλικών μας, οι αναλογίες των συστατικών (κάτι που πας παίρνει πολύ χρόνο και πειραματισμό)  και το γεγονός ότι γίνονται με πολλή αγάπη. 

Ε.Ν: Πού μπορούμε να βρούμε τους χυμούς VERVE;

Μ.Χ: Τα προγράμματα της αποτοξίνωσης μπορεί κανείς να τα παραγγείλει: 
 από το website www.vervejuices.gr (Θα είναι έτοιμο στις 15 Φεβρουαρίου)
μέσω email στο [email protected]  
η και τηλεφωνικά sto 210 933 7474.

Επίσης ,σιγά σιγά αναπτύσσουμε ένα δίκτυο όπου θα μπορεί κάνεις να βρίσκει τους χυμούς, 

Ήδη πωλούνται στο

It restaurant (ΣΚΟΥΦΑ 29 , Κολωνάκι)
Nora's deli, Αναγνωστοπούλου 11 Κολωνάκι
σύντομα στον Θανόπουλο στην Κηφισιά και σε πολλά ακόμη σημεία της Αθήνας 

 

 

Ε.Ν: Η οικονομική κρίση, θεωρείτε πως έχει βοηθήσει στο να επιλέγουμε πιο συνειδητά τι βάζουμε στο ψυγείο μας; Έχει γίνει δηλαδή στροφή σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής;

Μ.Χ: Ο κόσμος ένιωσε την ανάγκη να εκτονωθεί και να ξεχαστεί και ευτυχώς όλο και περισσότεροι επέλεξαν τον αθλητισμό. Το τρέξιμο και το ποδήλατο είναι οικονομικές λύσεις και γι' αυτό πολύ δημοφιλείς. Έτσι , ξεκίνησε μια στροφή του κόσμου στον πιο υγιεινό τρόπο ζωής συνολικά και φυσικά και στην διατροφή του. 

Ε.Ν: Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον; 

Μ.Χ: Κινούμαστε σταθερά και προσεκτικά. Ένα από τα άμεσα σχέδια μας είναι η σωστή και οικολογική  διαχείριση των απορριμάτων μας. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να δωρίζουμε τα απόβλητα μας για κομποστοποίηση σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη, ώστε να μην πετιέται τίποτα και τα φυσικά μας απόβλητα να γίνονται οργανικό λίπασμα! Θα προσθέσουμε μια σειρά χυμών ενισχυμένων με ηλεκτρολύτες και πρωτεΐνες που θα απευθύνεται σε όσους αθλούνται πολύ και στους άντρες. Επίσης, θα εμπλουτίσουμε την σειρά μας με  snacks και τσιπς λαχανικών. 

Who is Who

Η Κέλλυ και η Μάρθα Χατζηγιάννη είναι οι 2 δίδυμες αδελφές που ''κρύβονται'' πίσω από τους χυμούς verve. Mεγαλώσαν στην Γλυφάδα , φοίτησαν στο Αρσάκειο Ψυχικού. Απoφοίτησαν από το Λύκειο βουλιαγμένης και συνεχίσαν τις σπουδές τους στο αμερικανικό κολλέγιο deree όπου σπούδασαν διοίκηση επιχείρησεων και marketing. Όνειρο τους απο τότε ήταν να δημιουργήσουν μαζί κάτι δικό τους. Η πρώτη τους επαγγελματίκη εμπειρία ήταν στην εταιρεία Isc και Sarkk,  όπου έμειναν για 3 χρόνια η Κέλλυ και 6 χρόνια η Μαρθα και ασχολήθηκαν με την λιανικη και χονδρική πώληση των ρούχων  Tommy Hilfiger, oneill , DKNY όπως επίσης και με την προώθηση του εξοπλίσμου ski και χειμερινών ρούχων και αξεσουάρ των εταιρειών Scott, Colmar και Volkl. Στην συνέχεια της απορρόφησε η οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και συγκεκριμένα στην προμήθεια τεχνικών προϊόντων για την επάνδρωση των κτηρίων. Όμως η ανάγκη τους να δημιουργήσουν κάτι δικό μας όπως και η μειωμένη δραστηριότητα λόγω της οικονομικής κρίσης της οδήγησε στην απόφαση να ξεκινήσουν την verve.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ