Το μαγικό βράδυ του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Ρεκόρ καριέρας για το ''greek freak'' με 25 πόντους απέναντι στου Λέικερς! (βίντεο)

Μαγικό βράδυ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που διέλυσε το ατομικό του ρεκόρ και οδήγησε τους Bucks σε νίκη επί των Lakers στην παράταση.

 

Αυτό το παιδί, δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε τους Lakers και τους νίκησε στην παράταση (113-105) διαλύοντας το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ, με τον OJ Mayo να στέλνει το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο και τοuς Brandon Knight - Kris Middleton να έχουν επίσης σπουδαία συνεισφορά στο πρώτο από τα έξι ματς που θα δώσει η ομάδα του Milwaukee στο γήπεδό της στα επόμενα επτά αγωνιστικά βράδια. Μια ομάδα που μετρά πλέον πέντε σερί νίκες, επίδοση που δεν είχε ζήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

25 πόντους με κάθε τρόπο ο #GreekFreak

Τι έκανε ο Γιάννης; Και τι δεν έκανε. Επαιξε 42 λεπτά, σκόραρε 25 πόντους με 10/14 δίποντα και 5/5 βολές, μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε μια ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και 2 μπλοκ. Σκόραρε με καρφώματα, εντυπωσιακά ως συνήθως καρφώματα, έβαλε σουτ από μέση απόσταση, όρμηξε προς το αντίπαλο καλάθι. Ηταν επιθετικός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, δικαιώθηκε και δικαίωσε τον προπονητή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ