Τα 14 «μαγικά» εργαλεία της Google που δεν γνωρίζατε έως τώρα!

Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες που μπορεί να προσφέρει το Google πέρα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της, όπως η αναζήτηση, το Google Maps και το Gmail όμως οι περισσότεροι χρήστες δεν γνωρίζουν πώς να τις χρησιμοποιήσουν.

Πολλά δωρεάν και εύκολα στη χρήση εργαλεία της Google, είναι προς εκμετάλλευση και εξυπηρετούν τους δισεκατομμύρια χρήστες της αλλά δεν είναι ευρέως γνωστά.

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες επιλογές που το Google έχει να προσφέρει.

Το Earth View από το Google Maps είναι μια επέκταση Chrome που σας δίνει μια πανοραμική όψη από καταπληκτικά μέρη σε όλο τον κόσμο κάθε φορά που ανοίγετε μια νέα καρτέλα.

Earth View for Google Maps

Η επέκταση του λεξικού της Google για το Chrome σας επιτρέπει να αναζητήσετε λέξεις με bold γράμματα, εξοικονομώντας χρόνο στη διαδικασία.

Google Dictionary

Φόρμες του Google σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Google Forms

Το Google Keep είναι μια εφαρμογή παραγωγικότητας και οργάνωσης, όπως το Evernote που λειτουργεί στο διαδίκτυο και στο smartphone σας.

Google Keep

Το Google Public Data Explorer είναι φανταστικό για την απεικόνιση στατιστικών. Είναι επίσης εξαιρετικό για να ανακαλύψετε νέα στοιχεία που ποτέ δεν γνωρίζατε ότι ήταν διαθέσιμα στο κοινό.

Google Public Data Explorer

Το Google Ngram Viewer είναι η μηχανή αναζήτησης για βιβλία σε πολλές γλώσσες που χρονολογούνται από το 1600 για κάθε λέξη-κλειδί που μπορείτε να σκεφτείτε. Επίσης μπορείτε να δείτε πότε πρόσωπα και πράγματα έγιναν δημοφιλή.

Google Ngram Viewer

Το Google Fonts είναι μια δημόσια βάση δεδομένων γραμματοσειράς τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο δωρεάν.

Google Fonts

Η αναζήτηση του Google έχει τώρα ενσωματωμένη μια ειδική αριθμομηχανή που μπορεί να σας πει για παράδειγμα εάν ένα σπίτι βρίσκεται εντός του προϋπολογισμού σας ή όχι.

Βάζοντας ένα σύμβολο μετοχής στο Google, θα δείτε αμέσως την επίδοσή της.

Το Google Sky σας επιτρέπει να εξερευνήσετε μακρινούς γαλαξίες με εικόνες από διαστημικά τηλεσκόπια. Είναι όπως το Google Earth αλλά για το διάστημα.

Google Sky

Το Highlight to Search είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να ψάξετε στο Google οποιαδήποτε άγνωστη πληροφορία που θα συναντήσετε χωρίς το άνοιγμα μιας νέα ςκαρτέλας και χωρίς να πληκτρολογήσετε ξανά τους όρους αναζήτησης.

Highlight to Search

Η Google μπορεί να κάνει εύκολα μετατροπές μονάδων.

Το Google γνωρίζει όλες τις προγραμματισμένες αεροπορικές πτήσεις.

Το Google δίνει έγκυρες πληροφορίες με γραφήματα και πηγές.

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ