Ζώδια και επιθυμίες: Πώς θα τα πείσεις να στις ικανοποιήσουν μία προς μία;

Σίγουρα είναι πολύ ωραία να σε καλομαθαίνουν οι άνθρωποι που αγαπάς και πριν προλάβεις να εκφράσεις μια επιθυμία σου να την έχουν ήδη πραγματοποιήσει…

Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο αυτό, μιας και το κάθε ζώδιο  έχει το δικό του κουμπί  που θα χρειαστεί να ξέρεις σε περίπτωση που ..ζορίζονται να σου κάνουν το χατήρι.. Μάθε λοιπόν με την βοήθεια της αστρολογίας πως θα καταφέρεις να αλλάξεις γνώμη στα ζώδια που αρνούνται  να σου κάνουν ένα χατίρι που εσύ το θέλεις πολύ.

Κριός 

Θα ξέρεις βέβαια, αν νταραβερίζεσαι με Κριό, ότι το πείσμα αυτού του ζωδίου είναι απερίγραπτο. Αν του κολλήσει κάτι, δεν θα αλλάξει γνώμη εξωτερικά, ακόμα κι αν από μέσα του έχει αρχίσει να αμφιβάλλει. Τι να κάνεις; Πάρε ανέμελο ύφος και πες του: «Καλά δεν πειράζει, αφού δεν θες εσύ, θα δω μήπως μπορεί ο/η…» (και εδώ μπαίνει η αναφορά σε πρόσωπο του ιδίου με εκείνον φύλου, που ο Κριός σου το βλέπει και κάπως ανταγωνιστικά). Προκειμένου να του φάει κάποιος άλλος την πρωτοκαθεδρία, θα κάνει μεταβολή ακαριαία. 

Ταύρος

Το «κουμπί» του Ταύρου, όπως ίσως έχεις διαπιστώσει, βρίσκεται μάλλον στο υλικό πεδίο, παρά σε πνευματικές σφαίρες, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να το πατήσεις. Μπορείς να τον καλοπιάσεις ασύστολα με κανακέματα ή/και με ένα δελεαστικό γεύμα. Ταυτόχρονα, θα του δηλώσεις πόσο πολύ φτιάχνεσαι ερωτικά, όταν αισθάνεσαι ότι οι επιθυμίες σας εναρμονίζονται και γίνεστε ένα, ψυχή τε και σώματι. Αλλά συγνώμη, πώς θα γίνετε ένα, αν δεν σου κάνει το χατίρι; Ας σου το κάνει λοιπόν, για να δει πόσο πολύ ωφελημένος θα βγει και σε αυτό τον τομέα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι γεννημένος αμφισβητίας. Κι άμα δεν έχει κάτι άλλο εύκαιρο, αμφισβητεί τον ίδιο του τον εαυτό. Σε εκείνη τη φάση λοιπόν, μπορεί εύκολα να κλονιστεί και, με μια μικρή σπρωξιά, να αλλάξει γνώμη. Και μάλιστα να νομίζει πως το αποφάσισε μόνος του. Έτσι μπορείς να του δείξεις ότι συμφωνείς απόλυτα με την άρνησή του, λέγοντάς του: «Έχεις απόλυτο δίκιο να λες όχι. Γιατί φαντάσου να γινόταν και μετά…», και αρχίζεις να του περιγράφεις αδιάφορα τι θα συνέβαινε αν σου έκανε το δικό σου. Σε δέκα λεπτά έχει αλλάξει γνώμη.

Καρκίνος

Αν έχεις να πείσεις έναν Καρκίνο να σου κάνει το χατίρι, δεν θα δυσκολευτείς και πολύ, ακόμα κι αν αρχικά έχει εκφράσει μια κάποια απροθυμία. Ευτυχώς βρίσκεσαι με ένα από τα πιο συμπονετικά ζώδια. Περισσότερο κι από την εύστοχη επιχειρηματολογία ή τη δυναμική διεκδίκηση από μέρους σου, το βουβό παράπονο και η θλίψη στα μάτια σου είναι τα πιο ισχυρά όπλα. Αναστέναξε βαθιά και βυθίσου στην πιο μελαγχολική σιωπή. Επειδή είναι ακριβώς η γλώσσα που χρησιμοποιεί κι εκείνος, θα του περάσεις το μήνυμα μια χαρά. 
 
Λέων

Στον βαθμό που ο Λέων αντιληφθεί ότι η ευτυχία σου έχει εναποτεθεί στα χέρια του, θα κολακευτεί τόσο, που θα θελήσει να σταθεί στο ύψος της περίστασης. Δεν έχεις λοιπόν παρά να του τονίσεις ακριβώς αυτό το γεγονός. Δείξε του ότι εσύ μόνο σε εκείνον προσβλέπεις και δεν έχεις τη δυνατότητα διαφορετικά να απολαύσεις εκείνο που του ζήτησες. Με κανέναν άλλον δεν θα είναι όπως μαζί του. Ακόμα κι αν πρόκειται απλώς το να δείτε μια ταινία (που θα μπορούσες πανεύκολα να τη δεις και με κάποιον κολλητό σου).
 
Παρθένος

Μπορεί να προσάψει κανείς διάφορα στον Παρθένο, όπως π.χ. ότι τον πιάνουν οι ανάποδές του και δεν ξεκολλά με τίποτα από τη θέση του. Αλλά άδικος δεν είναι. Κι αν δεν πείθεται εύκολα μέσα από συναισθηματικές πιέσεις και μικρούς εκβιασμούς (συχνά αυτά τον τσαντίζουν και φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα), θα πειστεί από μια λογική επιχειρηματολογία, βασισμένη απλώς στην ισότητα των παραχωρήσεων. Θύμισέ του τις φορές που κι εσύ είχες κάνει πράγματα με όχι και τόσο μεγάλη προθυμία, απλώς για να τον ευχαριστήσεις. Πιάνει, γιατί δεν θέλει να νιώθει χρεωμένος. 

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη σχέση που τον ενδιαφέρει. Καθώς είναι το πιο συμβιβαστικό ζώδιο, αν φτάσει να σου αρνηθεί το χατίρι, σημαίνει ότι θα έχει τους λόγους του. Τώρα, αν εσύ επιμένεις να γίνει το δικό σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να του αλλάξεις γνώμη, απλώς διαχέοντας έντεχνα μια υποψία φόβου για το μέλλον της σχέσης. Πολύ γλυκά, πες του: «Πάντως να ξέρεις ότι εγώ δεν θα σε χώριζα ποτέ, επειδή δεν μου έκανες ένα χατίρι που το θέλω πολύ, όπως αυτό τώρα». Και άσ’ τον να ψήνεται. 

Σκορπιός 

 Με τον Σκορπιό, θα το έχεις καταλάβει, τίποτα δεν γίνεται απλά και χωρίς λίγη ίντριγκα. Και μην ξεχνάς ότι έχεις απέναντί σου έναν ιδιαίτερα ισχυρογνώμονα χαρακτήρα. Θα πρέπει να μαγειρέψεις αρκετά τα επιχειρήματά σου για να τον πείσεις. Αλλά μπορείς ενδεχομένως να του ρίξεις ένα δόλωμα. Πες του, για παράδειγμα, «Ομολογώ ότι κατά βάθος φοβόμουν μήπως έλεγες ναι». Θα του ξυπνήσεις την περιέργεια και θα θελήσει τόσο πολύ να δει τι είναι εκείνο που φοβόσουν, το οποίο εσύ δεν θα του το ομολογείς, ώστε είναι ικανός να σου το κάνει εξεπιτούτου. 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το άτομο που πείθεται εύκολα να κάνει πράγματα, άμα τον έχεις διαβεβαιώσει ότι αφενός θα τα απολαύσει, αφετέρου δεν θα τον δεσμεύσουν με κάποιο τρόπο (κατά το λεγόμενο, «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»). Αν τώρα δεις ότι κάτι από τα προηγούμενα δεν ισχύει ή δεν επαρκεί, ρίξε του μια εξήγηση του τύπου: «Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε. Όπως κι εσύ έχεις δικαίωμα να αρνείσαι, έτσι κι εγώ έχω δικαίωμα να βρω κάποιον άλλο τρόπο να κάνω αυτό που θέλω». Πιθανόν αυτή η… διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να του αλλάξει άποψη.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν… χαρίζει τα χατίρια του, ιδίως αν πρόκειται για καταστάσεις που για τον ίδιο αποτελούν μια αγγαρεία. Πιθανόν θα έχει πρόχειρες να ανασύρει ένα σωρό σοβαρές δικαιολογίες, συνήθως επαγγελματικού τύπου. Ή απλώς θα το παίξει… βαρύ πεπόνι. Θα πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για να δώσεις ανταλλάγματα, αν τελικά αυτό το κάτι μετράει τόσο για σένα. Πολύ απλά λοιπόν θα το θέσεις: «Αν μου κάνεις αυτή τη χάρη, τότε κι εγώ…», λες και πρόκειται για επιχειρηματικό deal. Στο οποίο θα έχεις να κάνεις με σκληρό διαπραγματευτή.

Υδροχόος

Στον Υδροχόο δεν αρέσουν οι γκρίνιες και ίσως γι’ αυτό, ακολουθώντας τη συγκεκριμένη οδό, αυξάνεις τις πιθανότητες να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα σου κάνει το χατίρι προκειμένου να βρει την ησυχία του. Αν μάλιστα στο «Μα πώς μπορείς να μου το στερείς αυτό, που το θέλω τόσο;» προσθέσεις και μια επιχειρηματολογία που θα τον κάνει να αισθανθεί ότι στο πρόσωπό σου διαπράττει ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έχεις πολλές ελπίδες να τα καταφέρεις. Δείξε του ότι κάνει φυλετικές/θρησκευτικές/ρατσιστικές διακρίσεις απέναντί σου. Πες-πες, κάτι θα βγει.

Ιχθύες

Ακόμα και ο πιο ορθολογιστής Ιχθύς (αν υπάρχει αυτή η κατηγορία), μια έλξη προς το μεταφυσικό την έχει. Αν δεν την έχεις κι εσύ, φρόντισε να την αποκτήσεις, γιατί μπορεί να σου φανεί χρήσιμη σε αρκετές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, αν πράγματι υπάρχει κάρμα, ο αγαπημένος σου Ιχθύς θα επιβαρύνει το δικό του με αυτή την τόση δα μικρή χαρούλα που του ζήτησες και αρνήθηκε να σου την κάνει. Φρόντισε να του επισημάνεις το γεγονός όσο πιο παραστατικά μπορείς. Και παρατήρησε πώς η φιτιλιά που έβαλες, θα οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα. 

Πηγη: astrologos.gr

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ