Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης για τη ληστεία στα Πετράλωνα!

Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης από την απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στα Πετράλωνα.

 

Ο ληστής αν και είχε διαφύγει από το σημείο δεν γλίτωσε της χειροπέδες αφού είχε τραυματιστεί κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς και χρειάστηκε αστυνομική βοήθεια.

Ο δράστης προσποιήθηκε τροχαίο στην Καλλιθέα και κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Εκεί όμως οι γιατροί διαπίστωσαν πως το τραύμα που έφερε δεν ήταν από τροχαίο ατύχημα, αλλά από σφαίρα, Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στα Πετράλωνα για τη σύλληψη των δραστών απόπειρας ένοπλης ληστείας που έγινε γύρω στις επτά και τέταρτο το πρωί σε σούπερ μάρκετ στη οδό Τρώων. 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα και ακινητοποίησαν τους εργαζόμενους για να αρπάξουν χρήματα.

Κάποιος από τους υπαλλήλους, ωστόσο, πάτησε το κουμπί του συναγερμού και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, πριν προλάβουν να φύγουν οι επίδοξοι ληστές. Πάνω στον πανικό τους οι δράστες κράτησαν ομήρους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ και έναν οδοκαθαριστή. Ωστόσο, τους άφησαν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Δύο από τους ληστές κατάφεραν να διαφύγουν με μία μηχανή, αλλά ο τρίτος, ο οποίος είναι από την Αλβανία, πήδηξε μία μάντρα με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροροφορίες, υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς. Αυτή την ώρα οι δυό δράστες που κατάφεραν να διαφύγουν αναζητούνται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ