Τopwoman η Αγγελική Πούλου που χθες γλέντησε τα 100α της γενέθλια με τρικούβερτο πάρτι: 3 παιδιά, 6 εγγόνια, 7 δισέγγονα!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Αγγελική Πούλου από την Αγαλιανή Τριφυλίας χθες το μεσημέρι, ημέρα των 100ών γενεθλίων της. 

Τα τρία παιδιά της μαζί με τα 6 εγγόνια και τα 7 δισέγγονα είχαν ετοιμάσει ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων στο ξενοδοχείο "Ιόνιο" στην Κυπαρισσία, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους αλλά και την ευγνωμοσύνη τους για τον αγώνα που έχει κάνει για να μεγαλώσει και να σπουδάσει τα παιδιά της.

Η μέρα ήταν ξεχωριστή για όλους και πλημμύριζε από αγάπη και ευχές για να… τα χιλιάσει πλέον, ενώ όπως η ίδια έδειχνε είναι μια χαρά παρά τα τόσα της χρόνια.

Μιλώντας μας η κ. Αγγελική μας είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη για αυτή την ημέρα, ότι αισθάνεται πολύ καλά, είναι ευχαριστημένη που είναι μαζί της όλα της τα παιδιά με τα εγγόνια και τα δισέγγονά της και πως όλα είναι πολύ ωραία. Οταν την ρωτήσαμε αν υπάρχει μυστικό για την μακροζωία, μας είπε ότι μόνο δούλευαν και έτρωγαν χόρτα και φρούτα, αν και τώρα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο κατσικάκι. Αν είχε άγχος στη ζωή την ρωτήσαμε και μας απάντησε πως όταν ο άνθρωπος είναι στη ζωή έχει πάντα άγχος, αν και τώρα είναι πολύ ευχαριστημένη  που βλέπει τα παιδιά και τα εγγόνια της.

Η κόρη της Ιωάννα σημείωσε χαρακτηριστικά πως η ίδια μένει στην Αγγλία και ήρθε ειδικά για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μητέρας της. Τόνισε πως οι γονείς της εργάστηκαν πολύ σκληρά για να σπουδάσουν τα παιδιά τους και για την μητέρα της είπε ότι την αγαπάνε τόσο πολύ που έκανε τόσες θυσίες για αυτούς. Για αυτό αποφάσισαν όλοι μαζί να μαζευτούν και να γιορτάσουν τα 100 της χρόνια.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ