Ο φονιάς της Κοπεγχάγης σε αγώνα kick-boxing - Δείτε το viral βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου!

Το γύρο του κόσμου κάνει μέσω του διαδικτύου το βίντεο με τα στιγμιότυπα ενός αγώνα kick-boxing που έδωσε ο Ομάρ Αμπντέλ Χαμίντ ελ Χουσεΐν το 2013.

Ο 22χρονος παλαιστινιακής καταγωγής που αιματοκύλισε την Κοπεγχάγη πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, είχε αντιμετωπίσει έναν επίσης Δανό αντίπαλο σε επίσημη διοργάνωση στη Δανία, λίγο πριν την φυλάκισή του για μαχαίρωμα το 2013.

Από αυτή τη φυλακή βγήκε, μόλις πριν λίγες εβδομάδες, αρκετά ριζοσπαστικοποιημένος ή απλώς εξαγριωμένος, για να ακολουθήσουν οι επιθέσεις και ο αιματηρός επίλογος. Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Δανία από Παλαιστίνιους γονείς, ο Ομάρ ελ Χουσεΐν δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο ούτε να κάνει σπουδές. Οι παλαιοί συμμαθητές του τον θυμούνται ως μοναχικό, ευερέθιστο αλλά και... αντισημίτη, με παραβατική δράση.

Η πρώτη του «γνωριμία» με την αστυνομία ήταν όταν συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, ενώ ακολούθησαν κι άλλες συλλήψεις. Τα πράγματα επρόκειτο ωστόσο να «σοβαρέψουν» το φθινόπωρο του 2013, όταν αυτός μαχαίρωσε έναν 19χρονο μέσα σε τρένο και κατέληξε στη φυλακή εκτίοντας ποινή διετούς κάθειρξης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Κρίνοντας από την πορεία των γεγονότων, ο νεαρός όλα δείχνουν ότι ριζοσπαστικοποιήθηκε μέσα στη φυλακή. Να σημειωθεί άλλωστε ότι αυτός αποφυλακίστηκε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ