Συνελήφθη στην Πάτρα ο "στραγγαλιστής" serial-killer της Νάξου - Τελευταίο του θύμα η ζωγράφος Κατερίνα Ζαζάνη!

Στα χέρια των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έπεσε κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης ο 31χρονος Αλβανός serial-killer που σκότωνε τα θύματά του με την μέθοδο του στραγγαλισμού, συνήθως δια βρόγχου και στη συνέχεια άδειαζε τα σπίτια τους.
 

Ο δολοφόνος που παρουσιαζόταν στις περιοχές που δρούσε τα τελευταία 4 χρόνια ως εργάτης για μερεμέτια σε σπίτια, στοχοποιούσε τα θύματά του, συνήθως μοναχικούς ηλικιωμένους και έβαζε μπροστά το σατανικό του σχέδιο. Τελευταίο του θύμα ήταν τον Οκτώβριο του 2014, η 59χρονη εικαστικός Κατερίνα Ζαζάνη, μαθήτρια των μεγάλων ζωγράφων Μυταρά και ο Κοκκινίδη στο σπίτι της στη Νάξο, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη - News247.gr

Για λογαριασμό της και λίγο καιρό πριν δολοφονηθεί πραγματοποιούσε εργασίες στο σπίτι της ο 31χρονος Αλβανός με το πλούσιο «βιογραφικό» στο έγκλημα, ο οποίος εμφανιζόταν κάθε φορά με διαφορετικά ονόματα. 
Η προσωπική του ...«σφραγίδα» ήταν να αφήνει τα θύματα του, για τα οποία συνήθως δούλευε, καθισμένα σε καρέκλα, δεμένα χειροπόδαρα και έχοντας περασμένους στο λαιμό τους βρόγχους από υφάσματα, και χτυπημένοι στα κεφάλια τους. Στην περίπτωση της ζωγράφου είχαν βρεθεί και αμυντικά τραύματα στα χέρια της που αποδείκνυαν την υπεράνθρωπη προσπάθειά της να αντισταθεί και την πάλη που προηγήθηκε του θανάτου της.

Ο δράστης είχε εξετασθεί αρχικά μετά τη δολοφονία ως βασικός ύποπτος, ενώ η βιασύνη του να εγκαταλείψει τότε το νησί τράβηξε ακόμα περισσότερο τα βλέμματα των διωκτικών και δικαστικών Αρχών, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Από την έρευνα και την προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, προέκυψε πως ο ίδιος άνθρωπος είχε δολοφονήσει και ληστέψει ηλικιωμένους στο 2011 και το 2012 σε Μεσσηνία και Αρκαδία αντίστοιχα, ενώ μαζί του συνελήφθη και ένας ακόμη άντρας που εξετάζεται ως συνεργός του, σε τουλάχιστον μία από τις δύο δολοφονίες στην Πελοπόννησο. Αργότερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ