Μαρία Μπεκατώρου: Θα βαφτίσει την κόρη του Αντώνη Ρέμου & της Υβόννης Μπόσνιακ!

Στο σπίτι τους βρίσκονται από χθες ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με τον καρπό του έρωτά τους, που ήρθε στον κόσμο ανήμερα τη γιορτή των ερωτευμένων. 

Η σύντροφος του τραγουδιστή και η κορούλα τους, η μικρή Ελένη, πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο Ρέα στα νότια προάστια και απολαμβάνουν πλέον τη ζεστασιά της οικογενειακής εστίας τους. 

Κατά την έξοδό τους ο Αντώνης και η Υβόννη ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον τους όλους τους δημοσιογράφους αλλά και τον κόσμο. Απέφυγαν, ωστόσο, να κάνουν περισσότερες δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός. Εκείνο που έγινε γνωστό από το περιβάλλον του ζευγαριού είναι ότι αποφασίστηκε ήδη ποια θα είναι η νονά της κόρης του, η οποία θα πάρει το όνομα της μητέρας του τραγουδιστή, της Ελένης Πασχαλίδη.

Τη μικρή θα βαφτίσει η Μαρία Μπεκατώρου. Η ίδια φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη γι' αυτό, αφού έχει έρθει πολύ κοντά με την Υβόννη τα τελευταία χρόνια και κάνουν στενή παρέα. Η οικοδέσποινα των «Καρντάσιανς», άλλωστε, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσαν στο μαιευτήριο στις 14 Φεβρουαρίου για να δώσει τις ευχές της στη μαμά Υβόννη και να δει από κοντά τη μικρή και μέλλουσα βαφτιστήρα της. Βεβαίως ακολούθησαν κι άλλοι, πολλοί φίλοι του ζευγαριού, όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έκανε ένα ολόκληρο μαιευτήριο να σκάσει στα γέλια. 

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ