Έκανε πλαστική στο στήθος της, αλλά τελικά έμεινε με μία ρώγα & φριχτούς πόνους!

Μία γυναίκα αποφάσισε να μεγαλώσει το στήθος της, όπως πολλές γυναίκες στις μέρες μας, έκανε την απαραίτητα έρευνα, συμβουλευόμενη φίλες της που είχαν κάνει την ίδια επέμβαση, για να βρει τον κατάλληλο πλαστικό χειρούργο, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της.

Όταν η Λόρα Νταμιάνι -όπως είναι το όνομά της- συνήλθε από τη νάρκωση, ένιωθε αφόρητους πόνους κι αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όπως δήλωσε αργότερα.

Τι είχε συμβεί; Ο γιατρός έκοψε την παροχή αίματος σε μία θηλή, αφήνοντας το στήθος της «σαπίζει στο εσωτερικό, μια πληγή που χρειάστηκε ένα χρόνο μέχρι να επουλωθεί.

Η Λόρα αναγκάστηκε να κάνει αρκετές επεμβάσεις μέχρι να αναρρώσει τελείως, συμπεριλαμβανομένης επανορθωτικής χειρουργικής, κατά τη διάρκεια όλου αυτού του διαστήματος, η σχέση της δεν άντεξε και διαλύθηκε.

«Μακάρι να είχα αποδεχθεί το σώμα μου πως ήταν και να μην περνούσα όλο αυτό το πράγμα», δήλωσε και συμπλήρωσε: «είχα αυτογνωσία για το στήθος μου από την ηλικία των 14. Ο ένας μαστός μου ήταν μεγαλύτερος από τον άλλο κι ένιωθα πολύ περίεργα και καθόλου άνετα»

Πηγή: itv.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ