Topwoman η 23χρονη Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, απίστευτα όμορφη: Εμφανίστηκε σαν σταρ του Bollywood! (φωτό)

Η 23χρονη Νάσια Στεφανίδη, η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Πάτρας φέτος έκλεψε καρδιές. Η γοητευτική Νάσια είναι σπουδάστρια στο τμήμα Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΠΛΗ & ΜΜΕ) του ΤΕΙ Πύργου.

 

Πέρα από τις σπουδές της, η Νάσια ασχολείται με το μόντελινγκ και τη διαφήμιση, και στο παρελθόν έχει κερδίσει τρεις τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Το άρμα της Βασίλισσας ήταν καρπός των καλλιτεχνών του Καρναβαλικού Εργαστηρίου.

Το άρμα, το μεγαλύτερο που παρήλασε, διαστάσεων 12μ (μήκος) Χ4,5μ (πλάτος), με υλικό κυρίως πολυεστέρα αλλά και φελιζόλ, ήταν επηρεασμένο από την Ανατολή (οριεντάλ) αλλά και με αρκετά ινδικά στοιχεία. Ένα κτίριο σαν κάστρο, ελέφαντες, καμήλες, άλογα πλαισίωναν το πολύχρωμο άρμα (μωβ, κίτρινο, χρυσό κλπ), ενώ κυρίαρχο στοιχείο του άρματος ήταν μια σκάλα, στην κορυφή της οποίας ήταν όρθια η Βασίλισσα.

H Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού επισκέφθηκε το thebest.gr και μίλησε για όλα

Νάσια είσαι η Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού,κατάγεσαι από την Πάτρα αλλά τον χρόνο σου τον μοιράζεις ανάμεσα στην πόλη μας και τον Πύργο;

Τον μοιράζω στην Πάτρα, στον Πύργο και την Αθήνα. Στην Αθήνα πηγαίνω κάποιες φορές για δουλειές, στον Πύργο καθώς σπουδάζω εκεί, στο “Τμήμα επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε”.

Ήταν επιλογή σου αυτή η σχολή ;

Ναι. Ήταν η σχολή που επέλεξα. Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Έχεις σκεφτεί τι θα ήθελες να κάνεις στην συνέχεια;

Δεν έχω αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνω μετά το πτυχίο μου. Μου αρέσει ο χώρος των Μ.Μ.Ε και οτιδήποτε σε αυτό το πλαίσιο το θεωρώ ευχάριστο και δημιουργικό

Από την μια πλευρά η σχολή σου και από την άλλη το..μοντελινγκ;

Δεν μπορώ να πω ότι τρέχω πάρα πολύ γι αυτό. Όποιες από τις ευκαιρίες που μου δίνονται είναι αποδοτικές τις εκμεταλλεύομαι. Μέχρι εκεί.

Στην ζωή σου όμως μπήκε και το πατρινό καρναβάλι… Πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή και να είσαι υποψήφια Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού;

Ήθελα να δηλώσω συμμετοχή από πέρυσι. Δεν το περίμενα ότι θα επιλεγώ αν και το ήθελα πολύ. Επειδή όμως υπήρχε θετική σκέψη έκανα την αίτηση, με κάλεσαν για κάποια συνέντευξη…και τελικά επιλέχθηκα γι αυτό τον ρόλο. Είμαι χρόνια καρναβαλίστρια, συμμετέχω σε πληρώματα για πάνω από 10 χρόνια και ήθελα, να δω το καρναβάλι και από αυτή την οπτική … είμαι χαρούμενη που έγινε….

Είναι διαφορετικό το καρναβάλι και από αυτή την πλευρά που το ζεις και το βλέπεις φέτος;

Δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ διαφορετικό. Θα έλεγα ότι είναι πιο μοναχικό. Ο ρόλος της Βασίλισσας σε κάνει ακόμα πιο “παιδί”. Σε κάνει να “ξεφεύγεις” ακόμα περισσότερο απ’ ότι όταν είσαι κάποιο πλήρωμα.

Ο ρόλος της Βασίλισσας έφερε και κάποια δημοσιότητα. Πώς την αντιμετωπίζεις;

Μπορώ να πώ ότι δεν με άγχωσε ιδιαίτερα. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με μια σειρά γιατί το χειρίστηκα μόνη μου. Προσπάθησα να συμμετάσχω παντού γιατί δεν ήθελα να μετανιώσω την απουσία μου από κάπου. Άλλωστε οποιαδήποτε γνωριμία στα Μ.Μ.Ε με βοηθάει και στην σχολή μου.


Από όλα αυτά που είδες σαν βασίλισσα τι σου άρεσε περισσότερο;

Εμένα μου αρέσει πολύ που θα βρίσκομαι κοντά σε παιδιά. Τα παιδιά έχουν ισχυρή δύναμη και μεταδοτικότητα χαράς. Βλέπεις τον ενθουσιασμό τους .

Έχεις διαπιστώσει προβλήματα του καρναβαλιού "εκ των έσω"πλέον;

Πιστεύω ότι το βασικότερο πρόβλημα του καρναβαλιού είναι ο ελάχιστος έλεγχος που υπάρχει στην κατανάλωση αλκοόλ Επηρεασμένοι από την οικονομική κρίση οι επιχειρηματίες δεν προσέχουν που και πώς σερβίρουν το αλκοόλ. Υπάρχουν πολλά περιστατικά μέθης.. τα οποία προκαλούν και φόβο στους γονείς.

Θα μπορούσες να προδώσεις κάποια στοιχεία για το άρμα σου αλλά και τα ρούχα σου;

Το άρμα μου έχει ανατολίτικα και Ινδικά στοιχεία όπως έχει ανακοινωθεί . Θα είναι ένα κάστρο με μια σκάλα, θα υπάρχουν ελέφαντες , άλογα..κ.α

Το ρούχο μου θα έχει επίσης ανατολίτικο άρωμα αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω …δεν το έχω δει ακόμα.

Άγχος υπάρχει;

Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος. Πιστεύω θα έχω την στιγμή που θα ξεκινήσει η παρέλαση αλλά θξα φύγει σύντομα, Δεν γίνεται διαφορετικά όταν θα βλέπω τόσα χαμόγελα.

Ευχές για τους αναγνώστες μας;

Να “καρναβαλίσουν” όλοι τρελά και να ξεφύγουν από τα προβλήματα αυτής της δύσκολης εποχής. Να διασκεδάσουν με την ψυχή τους αλλά και με προσοχή!

Ποιο ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας της 

Βγήκε νικήτρια από μια περιπέτεια υγείας που είχε πριν από μερικά χρόνια και στέλνει σήμερα το μήνυμά της στα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ.


«Να αγαπάτε τον εαυτό σας» λέει η «βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού» Νάσια Στεφανίδη. «Όλα άρχισαν από μια αυστηρή δίαιτα που έκανα την εποχή που σπούδαζα στον Πύργο.

Ήθελα να χάσω βάρος και η διατροφή που ακολουθούσα για να το πετύχω αυτό ήταν μάλλον ανθυγιεινή» λέει η ίδια μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα. «Μοιραία ο οργανισμός μου αντέδρασε, απέκτησα θυρεοειδή και επισκέφτηκα ειδικό διατροφολόγο, ο οποίος μου απαγόρευσε τις "στεγνές" τροφές και συμπεριέλαβε στη διατροφή μου λαδερά γεύματα. Βλέπετε, έπρεπε να τρώω φαγητά με λιπαρά, διότι "στέγνωνε" γενικά ο οργανισμός μου, κάτι που εγώ δεν ήξερα όταν έκανα τη δίαιτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το πρόβλημα. Ούτε πράσινο τσάι δεν επιτρεπόταν να πίνω τότε» συνεχίζει. Η εν λόγω περιπέτεια έκανε την όμορφη Νάσια να μείνει μακριά από τον χώρο της μόδας για ένα χρόνο. «Ακολούθησα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου. Έφυγα από τον Πύργο, όπου με πείραζε το κλίμα και επέστρεψα στην πόλη μου, την Πάτρα.

Εδώ κατάφερα να επανέλθω οργανικά και να ξεπεράσω το πρόβλημα του θυρεοειδούς. Σήμερα δεν είμαι τόσο αδύνατη όσο απαιτεί ο χώρος της μόδας, αλλά προτιμώ να έχω υγεία και να μην ξεπερνάω τα όρια μου. Κι ας κάνω λιγότερες δουλειές, δεν πειράζει» αναφέρει η 23χρόνη φοιτήτρια συμπληρώνοντας ότι έχει τύχει να γνωρίσει κι άλλα μοντέλα που ταλαιπωρήθηκαν από διατροφικές διαταραχές. «Μια καλή μου φίλη πέρασε νευρική ανορεξία. Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις αυτό, γιατί το άτομο που το παθαίνει δεν συνειδητοποιεί αμέσως τι του συμβαίνει και ότι έχει πρόβλημα».

Η βασίλισσα του καρναβαλιού στο ΟΛΑ «ΜΠΙΠ»‏

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» βρέθηκε η βασίλισσα του Καρναβαλιού στην Πάτρα, Νάσια Στεφανίδη. Η όμορφη «Βασίλισσα» μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο καρναβάλι αλλά εξομολογήθηκε στον Θέμο Αναστασιάδη και γιατί είχε αποχωρήσει από το διαγωνισμό ομορφιάς το 2012. Οπως είπε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω προβλήματος υγείας που της παρουσιάστηκε. 

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο

Η Νάσια μίλησε και για την καλή της σχέση με τις γυναίκες καθώς δεν νιώθει ανταγωνισμό απέναντι τους αλλά τις θαυμάζει, όπως είπε χαρακτηριστικά. Μίλησε τέλος και για τη νίκη της στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Φιλία». 

Πηγές: thebest.gr / patrasevents.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ