Magic: Η νέα startup εταιρία που πραγματοποιεί τις ευχές όσων στείλουν μήνυμα ή πάρουν απλά ένα τηλέφωνο!

Ο στόχος μίας νέας startup εταιρείας, με το όνομα Magic, είναι να πραγματοποιεί όλες τις ευχές-αιτήσεις όσων αποφασίσουν να στείλουν γραπτό μήνυμα στις υπηρεσίες της.

Η εταιρεία υπόσχεται να πραγματοποιήσει στην στιγμή όλες τις παραγγελίας που θα της ανατεθούν και να αποσταλούν στους χρήστες που θα την επιλέξουν.

Για την λειτουργία της Magic δεν χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής στο κινητό των χρηστών που επιθυμούν να απευθυνθούν σ' αυτήν, αφού το μόνο που απαιτείται είναι να καταχωρηθεί στη λίστα των επαφών του χρήση το τηλέφωνο της εταιρείας.

Έτσι ο χρήστης μπορεί να στείλει γραπτό μήνυμα και να ζητήσει ότι, εντός του πλαισίου του νόμου, επιθυμεί.

Το μαγικό νούμερο είναι το 408-217-1721.

Μόλις ο χρήστης πληκτρολογήσει το μήνυμα που επιθυμεί, το κέντρο εξυπηρέτησης της Magic, αφού κάνει τις απαραίτητες ερωτήσεις ξεκινά να πραγματοποιήσει την επιθυμία του αποστολέα.

Η Magic είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, έτσι δεν χρειάζεται πια ο Αμερικανός χρήστης της υπηρεσίας να ανησυχεί αν η αγαπημένη του πιτσαρία είναι ακόμα ανοικτή ή πως θα κλείσει αεροπορικά εισιτήρια ή ακόμα πως θα παραγγείλει γλυκά, τα οποία να έρθουν έξω από την πόρτα του.

Η εταιρεία χρεώνει επιπλέον ένα ποσό στο συνολικό ποσό της παραγγελίας του πελάτη, λειτουργώντας σαν μεσάζοντας στις αγορές του.

Το μήνυμα που θα στείλει ο πελάτης είναι δωρεάν, ενώ η Magic πάντα ενημερώνει για το τελικό κόστος, συμπεριλαμβανομένου και τους φιλοδωρήματος.

Την πρώτη φορά που ο χρήστης της Magic παραγγείλει κάτι, η εταιρεία του στέλνει μία ηλεκτρονική διεύθυνση με μία φόρμα όπου μπορεί να κάνει τις πληρωμές του, αφού δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσει στο γραπτό μήνυμα (και για λόγους ασφαλείας) τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας.

Στόχος της Magic είναι να προσελκύσει πελάτες που είναι πολύ απασχολημένοι ή... βαριούνται να κάνουν οι ίδιοι τα όσα ζητήσουν να κάνει η εταιρεία γι αυτούς.

Για την ώρα η Magic δραστηριοποιείται μόνο στις ΗΠΑ. Το μόνο που έχει να κάνει ο "μελλοντικός" πελάτης είναι να περάσει το τηλέφωνο 408-217-1721 στην λίστα των επαφών του, αν και όπως αναφέρει ο Business Insider, θα γλυτώσει αρκετά χρήματα αν αποφασίσει να κάνει ίδιος όσα ζητά να κάνουν οι άλλοι γι αυτόν.

Πηγή: newmoney.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ