Τι λέει η Κατερίνα Γκαγκάκη για την αποχώρησή της από τον Ant1; ''Από την οικογένεια δεν απολύεσαι''

Παρελθόν θα αποτελέσει σε λίγες ημέρες (καθώς τότε λήγει το συμβόλαιό της) πια από το έμψυχο δυναμικό του Ant1 η Κατερίνα Γκαγκάκη, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσων του σταθμού. Ο λόγος; Οι μεγάλες περικοπές στους μισθούς τους, περικοπές που δεν τους άφηναν και πολλά περιθώρια για να παραμείνουν στον σταθμό παρέχοντας το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για αυτό το ξαφνικό τέλος. «Είναι λίγο δύσκολο όταν είσαι τόσα χρόνια σε έναν τέτοιο οργανισμό να μην κατανοήσεις ότι ένα τέτοιο βήμα είναι το κατάλληλο για τη συγκεκριμένη εποχή. Μπορεί να είναι κάπως στενάχωρο. Ήμουν δέκα χρόνια κάθε μέρα. Είναι η οικογένειά μου. Και από την οικογένεια δεν απολύεσαι... Ως άνθρωπος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, θεωρώ αντιεπαγγελματικό να πω 'κύριοι λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να μείνω'. Θα μείνω για δύο μήνες τουλάχιστον για να βοηθήσω στην προσαρμογή. Δεν μένω τυχαία, δεν μιλάω τυχαία...».

Σημειώστε πως και ο πολύ στενός συνεργάτης της και υπεύθυνος Τύπου του ΑΝΤ1, ο Κώστας Τσολάκης, είναι μέσα στα ονόματα που δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του καναλιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ