Δείτε τo ασύλληπτο ποσό-ρεκόρ που ζητάει ο Hamilton από τη Mercedes για να ανανεώσει! Καλά, θα οδηγεί τα μοντέλα ή θα τα... σπρώχνει;

Ίλιγγο προκαλούν οι οικονομικές απαιτήσεις του Lewis Hamilton, αν πιστέψουμε το δημοσίευμα των Times του Λονδίνου.

 

Βάσει αυτού, ο 30χρονος δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής για να ανανεώσει την συνεργασία του με την Mercedes AMG Petronas για άλλα τρία χρόνια ζητάει το αστρονομικό ποσό των 205,5 εκατομμυρίων ευρώ! Δηλαδή 68,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, με το βδομαδιάτικο να φτάνει τα 1,33 εκατομμύρια ευρώ!!!

“Πηγές αναφέρουν ότι ο Hamilton ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει αποφασίσει ότι θα πρέπει να είναι ο πιο καλοπληρωμένος πιλότος του γκριντ και ανυπομονεί να ξεπεράσει τους μισθούς του Sebastian Vettel και του Fernando Alonso”, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας. Αν καταφέρει να πάρει αυτά που ζητάει τότε θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος πιλότος στην ιστορία της Formula 1.

Το συμβόλαιο του Hamilton με τη γερμανική ομάδα λήγει στα τέλη της τρέχουσας σεζόν και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Βρετανό πιλότο να έχει αναλάβει ο ίδιος τη διαπραγμάτευση μιας και δεν έχει μάνατζερ.

“Τέτοια νούμερα δεν υπάρχουν, είναι μια ψευδαίσθηση”, είπε μιλώντας σε γερμανικά ΜΜΕ ο επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, Totto Wolff. “Ποτέ δεν βρίσκεσαι στην τέλεια διαπραγματευτική κατάσταση. Αλλά από τη στιγμή που ο Lewis θέλει να είναι μαζί μας και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε, αυτό που χρειάζεται είναι να βρεθεί μια βάση ώστε οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά χρειάζεται χρόνος ακόμα. Έχουμε παρόμοιες ιδέες, αλλά είναι σημαντικό να τις μετουσιώσουμε σε συμβόλαιο”, πρόσθεσε ο Αυστριακός.

Πηγή: caranddriver.gr - Μένιος Κατής

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ