Να... φωτογραφηθούν αλά Βαρουφάκης - χωρίς γραβάτα & με το πουκάμισο έξω από το παντελόνι - ζήτησαν οι Επίτροποι της Κομισιόν

Οι 28 Επίτροποι των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν στηθεί για την καθιερωμένη φωτογραφία μετά την συνεδρίαση στην Κομισιόν όταν ξαφνικά όλοι ξεσπούν σε γέλια.

Ο λόγος; Το "αστείο" του Ολλανδού Επιτρόπου που άφηνε υπαινιγμούς για το στυλ του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ειδικότερα, ο Frans Timmermans, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Κομισιόν ακούγεται να λέει: "Για χάρη ενός κράτους-μέλους όλοι οι άντρες να βγάλουν τις γραβάτες τους". Για κάποια δευτερόλεπτα επικρατεί σιγή και στη συνέχεια οι Επίτροποι ξεσπούν σε γέλια. "Βγάλτε τα πουκάμισα έξω από τα παντελόνια" προσθέτει ο Timmermans.

Δίπλα του στέκεται ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ ο οποίος δε φαίνεται να διασκεδάζει και τόσο με το αστείο του Ολλανδού Επιτρόπου. Εμφανώς αμήχανος κάνει νόημα να τελειώσει η φωτογράφηση.

Ο Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στέκεται πίσω και αριστερά από τον Timmermans, ωστόσο δε φαίνεται στο πλάνο κι έτσι η αντίδρασή του δεν είναι γνωστή.

Το σχόλιο του Timmermans' ξεκινάει στο 04:20.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ