Χαλάει ξανά ο καιρός με βροχές, καταιγίδες & πτώση της θερμοκρασίας - Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει! (βίντεο)

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται σε αρκετά σημεία της χώρας.

Στο Αιγαίο και το Ιόνιο θα πνέουν νοτιάδες αρχικά στο Ιόνιο στα 7 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Ενώ στα νότια θα κάνει την εμφάνισή της και η αφρικανική σκόνη.

Μακεδονία, Θράκη  καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τη νύχτα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια στα ορεινά.  Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε νοτίους και θα ενισχυθούν.  Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος  καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Τα φαινόμενα τα οποία στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρά βαθμιαία θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά της Ηπείρου και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ορεινά.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος  καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 με σταδιακή ενίσχυση στα 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς κελσίου.  

Κυκλάδες, Κρήτη  καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα 7 τοπικά 8 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.  

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα  καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα 7 τοπικά 8 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.  

Αττική  καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.  Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 με σταδιακή ενίσχυση στα 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμούς κελσίου.  Θεσσαλονίκη  καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους έντονα.  Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 07 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ