«Την φίλησα για τελευταία φορά πριν μπει να γεννήσει.» - H συγκλονιστική ιστορία του πατέρα που μεγαλώνει ολομόναχος τα τετράδυμα μωρά του! (Φωτό)

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας πατέρας αγκαλιάζει τα νεογέννητα τετράδυμα μωράκια του, λίγες ώρες μετά το θάνατο της γυναίκας του. Ο Carlos Morales από την Αριζόνα κρατάει σφιχτά τους τρεις γιους του και την κορούλα του, αφότου η σύζυγός του πέθανε λίγο μετά τον τοκετό πριν από περίπου ένα μήνα.
 

Το ζευγάρι είχε μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ολοκληρώσει την οικογένεια του. Όμως, η τελευταία φορά που ο άτυχος μπαμπάς είδε τη γυναίκα του ήταν όταν τη φίλησε και της είπε ότι την αγαπάει πριν μπει στη αίθουσα του τοκετού.

Ύστερα από μια αποβολή η άτυχη γυναίκα κατάφερε τελικά να μείνει έγκυος, μέχρι που οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι περιμένει τετράδυμα! Τότε, την συμβούλευσαν να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί, ενώ ο σύζυγος ανέλαβε να την βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού για να την απαλλάξει από κάθε άγχος. Ενώ καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν υγιής, στις 12 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση. Τρεις ημέρες αργότερα, οι γιατροί αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο τα χαριτωμένα μωράκια.
 

«Λίγο πριν τον τοκετό βγάζαμε φωτογραφίες μαζί με φίλους και συγγενείς. Μάλιστα, συζητούσαμε για τα ονόματα των παιδιών και τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε την επιλογή μετά τη γέννα. Πώς συνέβη αυτό; Τη μια στιγμή ήταν καλά και μετά όχι…Τη μια στιγμή ήταν ζωντανή και την άλλη είχε φύγει…Η ωραιότερη μέρα της ζωής μου μετατράπηκε στη χειρότερη», αναφέρει ο άτυχος πατέρας.
Τα τέσσερα υγιή μωράκια ήρθαν στον κόσμο ένα μήνα νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία του τοκετού, όμως η μητέρα
τους υπέστη καταπληξία, μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βιώνει κάποιος ύστερα από σοβαρή απώλεια αίματος. Ακριβώς μία ώρα αργότερα πέθανε και δεν κατάφερε ποτέ να τα κρατήσει στην αγκαλιά της.

Ο μπαμπάς των τεσσάρων μωρών προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την ανατροφή από φίλους, συγγενείς και τις νοσοκόμες στο μαιευτήριο όπου γεννήθηκαν τα τετράδυμα. «Μαθαίνω τα πάντα, από το πώς να τα κάνω μπάνιο μέχρι πώς να τα ταΐζω και πώς να διαχειρίζομαι το πρόγραμμα του ύπνου τους. Χρειάζεται πάντα να είμαι προετοιμασμένος».

Πηγή: metro.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ