Πόσες πλαστικές έχει κάνει η ''natural beauty'' Kim Kardashian στο πρόσωπο της; Πολύ περισσότερες απ' όσες νομίζετε! (Φωτό)

«Φαίνεται άλλωστε και στις φωτογραφίες ότι η παλιά Kim δεν έχει καμία σχέση με την καινούργια», λέει ανώνυμη πηγή.  

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Kim Kardashian δείχνει εντελώς διαφορετική σήμερα σε σύγκριση με χρόνια που πρωτοεμφανίστηκε. Ανώνυμη πηγή ισχυρίστηκε στο «Us Weekly» ότι η διάσημη τηλεπεροσόνα έχει επισκεφτεί αρκετές φορές και έχει πληρώσει πολλές χιλιάδες ευρώ σε πλαστικούς χειρουργούς για να αποκτήσει την εμφάνιση που έχει σήμερα.

«Δεν είναι τα τρικ του μακιγιάζ που επικαλείται. Η Kim έχει κάνει πολλές επεμβάσεις στο πρόσωπό της για να έχει αυτή τη νεανική όψη. Εχει γεμίσει τα μάγουλά της, έχει πειράξει τη μύτη της και το πηγούνι της. Φαίνεται άλλωστε και στις φωτογραφίες ότι η παλιά Kim δεν έχει καμία σχέση με την καινούργια», είπε η πηγή που ισχυρίστηκε ότι την ξέρει πολύ καλά και συνέχισε: 

«Αποφεύγει να κάνει κάτι γύρω από την περιοχή των ματιών γιατί το 2012 είχε μια καταστροφική επέμβαση που την ταλαιπώρησε πολύ. Από τότε δεν έχει κάνει κάτι εκεί. Ομως είναι πασίγνωστο ότι έχει κάνει θεραπείες με βδέλες και μπότοξ».

Η ίδια η Kim έχει παραδεχτεί ότι φοβάται τις ρυτίδες και για το λόγο αυτό αποφεύγει να χαμογελάει ακόμα και όταν βγάζει selfie φωτογραφίες. Για το θέμα έχει πει: «Η μύτη μου είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου. Δεν είμαι εντελώς κατά των πλαστικών επεμβάσεων».

Πηγή: News.com.au

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ