Γέννησε η Αλίνα Καμπάεβα το πέμπτο παιδί του Πούτιν;

«Ο Πούτιν είναι σοβαρά άρρωστος ή μήπως έγινε για πέμπτη φορά μπαμπάς;», διερωτάται  ο γερμανικός Τύπος, δίνοντας  μία άλλη διάσταση στην εξαφάνιση του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου από την δημόσια ζωή τις τελευταίες ημέρες.

Επικαλούμενα φήμες που οργιάζουν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, δημοσιεύματα γερμανικών Μέσων Ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η νεαρή ερωμένη του Πούτιν και κατά 30 χρόνια μικρότερή του, Αλίνα Καμπάεβα, έφερε στον κόσμο άλλο έναν καρπό του έρωτά τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γέννηση του μωρού έγινε μακριά από την πατρίδα του Πούτιν, σε κλινική της Ελβετίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πούτιν φέρεται να συνόδευσε την αγαπημένη του Αλίνα για να γεννήσει το τρίτο μωρό τους. Όπως έχει γραφτεί στο ρωσικό Τύπο χωρίς να το επιβεβαιώνει όμως το Κρεμλίνο, η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου έχει ήδη χαρίσει στον Πούτιν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. 

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η απουσία του Ρώσου προέδρου από τον δημόσιο βίο τις τελευταίες ημέρες έχει ενισχύσει τις φήμες περί σοβαρής ασθένειάς του. «Τι έχει ο Ρώσος πρόεδρος;», διερωτώνται πολλές ρωσικές εφημερίδες υποχρεώνοντας το Κρεμλίνο να πάρει θέση για το θέμα. 

Η Καμπάεβα με τον γιο της

Στις ερωτήσεις των Ρώσων δημοσιογράφων: «Είναι σοβαρά άρρωστος; Έχει καρκίνο;», ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, φανερά ενοχλημένος, έσπευσε να διαψεύσει τις «ανοιξιάτικες τρέλες» όπως χαρακτήρισε τις διαρροές από το Καζακστάν- όπου ο Πούτιν ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί σήμερα για συνομιλίες με την ηγεσία της χώρας. Αξιωματούχος του Καζακστάν είχε δηλώσει πριν από τέσσερις ημέρες στο Reuters ότι, η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου στην Αστανά αναβάλλεται γιατί ο Πούτιν οικουρεί.  

Μετά την διάψευση του Κρεμλίνου, κυκλοφόρησαν στα social media φήμες ότι εκτός από τον Πούτιν,  έχει εξαφανιστεί από τις 6 Μαρτίου και η αγαπημένη του, Αλίνα Καμπάεβα. Συνδυάζοντας την απουσία Πούτιν με την εξαφάνιση της Καμπάεβα, ο γερμανικός Τύπος, επικαλούμενος ανώνυμες πηγές, ισχυρίζεται ότι το Κρεμλίνο έχει γεννητούρια...    

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ