Και πάλι μπαμπάς ο Β. Πούτιν - Η πανέμορφη Αλίνα Καμπάεβα έφερε στον κόσμο το εξώγαμο του Ρώσου Προέδρου!

Ξανά στο προσκήνιο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για την ερωτική σχέση που φέρεται να διατηρεί με τη Ρωσίδα αθλήτρια Αλίνα Καμπάεβα. 

Όμως αυτή τη φορά οι φήμες οργιάζουν, καθώς δημοσιεύματα θέλουν η Ρωσίδα καλλονή να έχει φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους, χαρίζοντάς του το τρίτο παιδί στη ζωή του.

Είναι όμως πραγματικά το τρίτο βιολογικό παιδί του Ρώσου προέδρου; Δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει όχι δύο, ούτε τρία, αλλά... πέντε παιδιά!

Η ελβετική εφημερίδα «Blick» αναφέρει ότι η Αλίνα Καμπάεβα έφερε στον κόσμο την κόρη της, στην κλινική Sant'Anna στο Lago di Lugano, μια περιοχή νοτιοανατολικά της Ελβετίας, στα σύνορα με την Ιταλία. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν να παρευρέθηκε και ο Ρώσος πρόεδρος στη γέννα.

Όπως έχει γραφτεί στο ρωσικό Τύπο χωρίς να το επιβεβαιώνει όμως το Κρεμλίνο, η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου έχει ήδη χαρίσει στον Πούτιν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλα δημοσιεύματα που γράφουν ότι, το μωρό που γέννησε στην Ελβετία  η Αλίνα, θα είναι το πρώτο τέκνο τους.  

Ο 62χρονος -σήμερα- Ρώσος πρόεδρος, επίσημα, ήταν παντρεμένος με την Λιουντμίλα Πούτινα και έχει δύο κόρες, τη 30χρονη Μαρία και την 29χρονη Κατερίνα. Μετά την έντονη φημολογία πως διατηρεί σχέση με την Αλίνα Καμπάεβα, ο Ρώσος πρόεδρος το 2014 πήρε διαζύγιο από την Λιουντμίλα Πούτινα, ενώ η ανακοίνωση έγινε μπροστά στις κάμερες.

Πηγή: reuters.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ