Ιδού ο 67χρονος που φέρεται πως ασελγούσε για 5 χρόνια πάνω σε 10χρονο κοριτσάκι - Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτό του

Στη δημοσιότητα έδωσε η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 67χρονου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, με ένταλμα του ανακριτική, κατηγορούμενος ότι κατά την τελευταία 5ετία προέβη επανειλημμένως σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονης.
 

Πρόκειται για το Νικόλαο Φλαμουρόπουλου, του Δημητρίου και της Μαρίας. Για τις πράξεις του έχει ήδη απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης μαθήτριας. 
Το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της τα όσα βίωνε και εκείνος με τη σειρά του απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές που ερεύνησαν την καταγγελία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση "αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος".

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι πολίτες να επικοινωνήσουν με το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης (2310-388456) για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίες (εξασφαλίζεται το απόρρητο της συνομιλίας).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτογραφίες: ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ