Hot Story of the day: Όταν ο George Clooney μέθυσε και κοιμήθηκε με τη Cindy Crawford ανήμερα του γάμου του με την Amal!

Όλα έγιναν έγιναν πέρσι στην Βενετία, στον γάμο του Clooney με την Amal Alamuddin! Mετά από ατελείωτα σφηνάκια τεκίλας ο George έγινε "λιώμα" και χωρίς να το καταλάβουν (είχε πιει και η Cindy αρκετά) ξύπνησαν το επόμενο πρωί στο ίδιο κρεβάτι! 

Σοβαρά τώρα εσύ πώς θα αντιδρούσες αν ξύπναγες ένα πρωί πλάι στον George Clooney; Μάλλον θα ήσουν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι τέτοιο ισχύει και για την Cindy Crawford όμως η οποία όταν άνοιξε τα μάτια της και τον είδε δίπλα της, έπαθε σοκ!

Φυσικά όλα έγιναν... καταλάθος! Ο ίδιος ο σύζυγος του πρώην μοντέλου, ο 52χρονος Rande Gerber, που ήταν ένας από τους κουμπάρους του ηθοποιού στον γάμο του με την Amal έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

Όταν μάλιστα συνειδητοποίησαν τι συνέβη, τους έπιασε υστερία και ο George Clooney φώναζε: "Θεέ μου κοιμήθηκα στο ίδιο κρεβάτι μαζί σου;" Λίγα λεπτά αργότερα όμως και οι δύο δεν μπορούσαν να συκρατήσουν τα γέλια τους!

Πηγή: followme.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ